Ja ważę 70 i wyglądam dużo gorzej10+4 tc :-)Nio waże 64.3 rano a wieczorem tak 65:-)Moja pierwsza ciąża może dlatego tak.
reklama
Ja myślę że dobry wynik , sprawdź za 2dni przyrostHej dziewczyny potrzebuję waszej pomocy jestem 7 dpt i zrobiłam wyniki i beta wyszła mi 72,74mlU/ml dodam że w dni transferu zrobiłam sobie zastrzyk z 0,5 ampułki ovitrelle co i tym sadzicie
Forget-me-not...
Fanka BB :)
Hmm czyli lepiej zrobic test przed tym transferem...
Czyli mamy
Krzywa cukrowa
Pakiet na trombofilie (w tym mutacja mthfr bedzie)
Wezme w ciemno intralipid
Atosiban
A co myslicie o scratchingu macicy? W jakich sytuacjach to jest wskazane? / moze pomoc?
Wiem ze nie bardzo chcesz badac immuno jeszcze przed tym transferem, ale ja bym na twoim miejscu zrobila chociaż subpopulacje limfocytow w tym sa komorki NK. Jesli by wyszly wysokie to intralipid i może steryd i wtedy nie robic tego scratchingu macicy bo tak jak anielka pisze przy wysokich NK on jest raczej nie wskazany... a jak wyjdą niskie to moze ten intralipid nie potrzebny a scratching zrobic.
Najlepiej porozmawiaj z lekarzem...
Forget-me-not...
Jak zrobisz badanie na trombofilie to w zależności od tego co Ci wyjdzie lekarz zleci heparyne. Moze byc zastrzyk codziennie do konca ciazy, moze byc np do 3 miesiaca.Dziekuje Ci
A jak to jest z ta heparyna - jednorazowe podanie (do testu np - strzelam bo nie konsultowalam tego jeszcze z lekarzem) cos da czy trzeba brac caly czas?
W sensie czy bez badania podanie heparyny cos zmieni „w ciemno”?
Ja przy moim wyniku mam zalecenie od Pasnika minimum do 8 tygodnia...
Jak zalecenia są w ciemno to pewnie różnie zalezy od lekarza.
Ja mam chyba taki brzuch jak Ty w 15 tcMialam to samo w 10.Drugie foto 15. A trzecie obecnie czyli 17.Zobacz załącznik 969504Zobacz załącznik 969506Zobacz załącznik 969507
Carenik
Nieeee. Wydaje Ci sie . Na moje oko tak samo w 10tyg.Ja mam chyba taki brzuch jak Ty w 15 tc
Forget-me-not...
Przykro mi[emoji852]U mnie wynik 0,31 mIU/ml czyli kolejny transfer się nie udał progesteron 12 ng/ml. Czy powtarzac betę w środę? Chyba to juz bez sensu... nie wiem co dalej mam robić
A ktory to dzien po transferze? Jesli wczesnie robilas to oczywiście powtórzyć...
reklama
anielka0612
Przykro mi bardzo kochana możesz oczywiscie jeszcze zrobic powtórkę, ale bez wielkich nadziei.U mnie wynik 0,31 mIU/ml czyli kolejny transfer się nie udał progesteron 12 ng/ml. Czy powtarzac betę w środę? Chyba to juz bez sensu... nie wiem co dalej mam robić
Tule mocno.
Podziel się: