reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie doczytałem że jesteś już po 3 weryfikacjach? W którym mieście masz wizyty?
U mnie to było trochę inaczej ;) tzn. ja nie wykupowałam weryfikacji bo stwierdziłam że 3 dpt to trochę bez sensu i robiłam sama 7 dpt, 10, 12 i 16 dpt, wizyty mam w Bydgoszczy, ale punkcja i transfer był w Gdańsku, bo w Bydgoszczy nie robią.

reklama
Nie mialas usg tylko beta spada?Kurcze a czemu robilas kontrolna bete, I jaki bylnpowod do niepokoju?Wspolczuje I duzo sily zycze
na poprzednim usg zarodek był 2 tyg mniejszy niż wskazuje transfer oraz serce biło 90/min a powinno chyba jakoś 100 już.
Więc zrobiłam betę kontrolną i wyszło co wyszło. Nie będę się zamartwiać już przez całą majówkę co dalej, bo wiadomo, że nic dalej.

Witajcie dziewczyny. Czasami Was czytam ale brak czasu aby napisać. Chciałabym Was podtrzymać na duchu...dodać siły i wiary. Jestem szczęśliwa mamusia, cud naturalny po in vitro. Walczcie, podnoście się po porażkach ,uwierzcie mi ze warto. Też swoje przeszłam i wypłakałam... a teraz budzi mnie codziennie rano uśmiech mojego młodszego synka. Czasami brak sił i zasypiam w ciągu 5 minut ... Tak jak dzisiaj i zupka się przypaliła :p kochane nie poddawajcie się ❤
To Twoje 1 dziecko? Naturalne po in vitro? Gratuluję :)

967600
dziewczyny to wynik moczu, tragedii nie ma, wiec nic z tego nie rozumię

Załączniki

• 1556623319462.png
    1556623319462.png
    9,2 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
U mnie to było trochę inaczej ;) tzn. ja nie wykupowałam weryfikacji bo stwierdziłam że 3 dpt to trochę bez sensu i robiłam sama 7 dpt, 10, 12 i 16 dpt, wizyty mam w Bydgoszczy, ale punkcja i transfer był w Gdańsku, bo w Bydgoszczy nie robią.
Oj tak beta w 3 dpt jest bez sensu. To kawałek miałaś do przejechania. Ale było warto. Trzymam kciuki za pozytywne wizyty ❤️

Miałam całkiem niedawno ten ból jest porównywalny z bólem porodowym.Jak pojechałam na ip to nic nie zrobili bo to musi samo wyjść tylko w cięższych przypadkach rozpraszają laserowo.Muslam dwa napady krótkie narazie nie wróciły
no mam nadzieje że już nie wrócą ale będe musiała to skontrolować.

reklama
Zobacz załącznik 967596dziewczyny to wynik moczu, tragedii nie ma, wiec nic z tego nie rozumię
Jest szansa ze albo furagina juz oczyscila mocz i bylo jakies zapalonko a juz go nie ma.
A moze byc tak (co wiazalabym z tym napadem kolki nerkowej) ze albo masz jakis kamyczek nerkowy albo piasek w nerkach. Taki schodzacy z nerek piasek lubi dawac objawy jak zapalenie pecherza bo podraznia.
Branie furaginy nie zaszkodzi w tym przypadku. Trzeba pociagnac kuracje z tydzien conajmniej.
Do tego zurawina, fitolizyna (ohydna ale dobrze wyplukuje).
I generalnie po takim napadzie kolki i objawach ze strony pecherza przeszlabym sie na jakas wizyte do urologa i usg.
Mi sie np okazalo ze mam kamien nerkowy.

Do góry