Pini88
Fanka BB :)
Jeszcze w polsce jestem w niedziele wyjezdzamySuper!!! robili Ci usg w Anglii ? super uczucie zobaczyc malentaska Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze w polsce jestem w niedziele wyjezdzamySuper!!! robili Ci usg w Anglii ? super uczucie zobaczyc malentaska Gratulacje!
A wiesz dlaczego nie udaje się naturalnie? Przepraszam, ze dopytuje, ale nie pamietamJa tez juz blizej do 40 :-)
Ze względu na to AMH chce ruszyc jak najszybciej i zastanawiam się co wymyśli
Czy poleci na tych samych lekach czy dorzuci coś jeszcze czy tylko zwiększy dawki
Moze to głupie ale i @ mnie ucieszyła bo w końcu pojawiła się krew a nie tak jak przez ostatnie lata same plamienia brązowe wiec walczyć naturalnie tez będziemy a nóż widelec zdarzy się cud
A wiesz dlaczego nie udaje się naturalnie? Przepraszam, ze dopytuje, ale nie pamietam
Na naturalsa zawsze warto liczyć, bo w końcu cuda się zdarzają[emoji4]
Ja dopiero w ubiegłym miesiącu czułam, ze faktycznie jajeczkuje - a przed stymulacja prawie zawsze wiedziałam kiedy to się dzieje[emoji14] Pierwszy raz od stymulacji. Ale ze u mnie niedrożne jajowody to ja na cud niestety nie liczę
Skoro jedyna rzecz u Ciebie to niskie amh to w klinice musieli coś wpisać, jako przyczynę i pewnie stad ten czynnik jajnikowy, czyli niska rezerwaPowiem Ci szczerze ze tak do końca to nie wiem
Mam niskie AMH , a w karcie stymulacji mam napisane niepłodność: czynnik jajnikowy cokolwiek to znaczy
Myśle ze po prostu moje komórki są kiepskie albo nie pękają , może cykle bezowulacyjne
Tak naprawdę nie wiem
Nasienie meza jest w porządku
Jeśli po tych całych stymulacjach i nieudanym ivf udało by sie nam naturalnie to rzeczywiście byłby cud [emoji847]
Wiem ze tez nie mam za dużych wartości progesteronu przez co pewnie tez nie udaje się zaskoczyć
A tych jajowodów nie da się jakoś udrożnić ?
Gratulacje!!!!Dziewczyny moja kruszyna ma 1.8cm 8 tydzien I dwa dni
Jeju, jaka duża ta kruszynaDziewczyny moja kruszyna ma 1.8cm 8 tydzien I dwa dni
Jeju, jaka duża ta kruszyna
Ja jak tydzień wcześniej robilam (7 tc 1 dzień) to mój groszek miał 1 cm. Może to chłopak u Ciebie A u mnie dziewczyna
Dziękuję za uściślenie Tak, miałam Gonal 150 jednostek każdego dnia i na pęknięcie Ovitrelle Czyli cykl sztuczny. To nie wiem skąd ten progesteron wysoki. Czytałam, że czasem torbiele generują progesteron, ale czy to prawda...U Ciebie był transfer świeżego zarodka, a określenie, czy cykl był naturalny, czy sztuczny odnosi się do kriotransferu, czyli podawaniu mrożonego wcześniej zarodka Wiec w Twoim przypadku nie ma zastosowanie takie rozróżnienie Jeśli już się ktoś by bardzo chciał to wg mnie był to sztuczny cykl, bo obładowana byłaś lekami do stymulacji i na pęknięcie jajeczek tez pewnie coś dostałaś