reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@dzoanna A ktory masz dzis dpt i ile dniowy zarodek?
Masz malutka bete, ktory to dpt? Ja przy udanym podejscia mialam naoprawde pozna implantacje az lekarz uwazaj ze raczej nic z tego nie bedzie.. Nie wolny sie poddawac dziewczyny, movie to z wlasnego doswiadczenia.. Podchodzilam do 3 pelnych cyklu, po pierwszym podejscia ciaza ektopowa I wycieli mi oba jajowody.. Druga proba jeden slaby nrozak zostal wiec Podchodzilam do pelnej trzeciej stymulacji.. macie racje IVf to "pieklo" movie po swoim doswiadczenia ale warto! za kazdym razem to sobie powtarzam jak patrze na zdrowego pieciolatka ktory mowi mi kilka as ie razy dziennie ze mnie bardzo kocha.. Nawet po IVF mialam pod gorke gdyz w 22 tc trafilas do szpital z rozwierajaca sie szyjka I ryzykiem przedwczesnego powodu.. 3 miesiecy musialam potem lezec.. wiec glowy do gory! uda sie Wam predzej lub pozniej..

reklama
Masz malutka bete, ktory to dpt? Ja przy udanym podejscia mialam naoprawde pozna implantacje az lekarz uwazaj ze raczej nic z tego nie bedzie.. Nie wolny sie poddawac dziewczyny, movie to z wlasnego doswiadczenia.. Podchodzilam do 3 pelnych cyklu, po pierwszym podejscia ciaza ektopowa I wycieli mi oba jajowody.. Druga proba jeden slaby nrozak zostal wiec Podchodzilam do pelnej trzeciej stymulacji.. macie racje IVf to "pieklo" movie po swoim doswiadczenia ale warto! za kazdym razem to sobie powtarzam jak patrze na zdrowego pieciolatka ktory mowi mi kilka as ie razy dziennie ze mnie bardzo kocha.. Nawet po IVF mialam pod gorke gdyz w 22 tc trafilas do szpital z rozwierajaca sie szyjka I ryzykiem przedwczesnego powodu.. 3 miesiecy musialam potem lezec.. wiec glowy do gory! uda sie Wam predzej lub pozniej..

Beta jest nawet spadajaca jesli ma z czego spadac...:/
Blastka zamrozona w 6 dobie
Dzisiaj 7dpt
Spada progesteron wiec wiadomo co jest grane. Czekam do wtorku zgodnie z planem. Bo przeciez bety nie zrobilam wtedy co klinika zaleca tylko wczesniej.

A ta bardzo pozna implantacja to kiedy i jaki zarodeczek?
To juz z ciekawosci bardziej pytam:)

Potrzebuję Waszej podpowiedzi. Jestem po poniedziałkowym-15.04.2019 kriotransferze i ciąle jeszcze nie doszło do implantacji. Moje B-HCG < 0.1 mlU/ml , Estradiol 17-beta (E2) 3860 pg/ml a Progesteron (PRG) 25,13 ng/ml Co o tym myślicie?

Potrzebuję Waszej podpowiedzi. Jestem po poniedziałkowym-15.04.2019 kriotransferze i ciąle jeszcze nie doszło do implantacji. Moje B-HCG < 0.1 mlU/ml , Estradiol 17-beta (E2) 3860 pg/ml a Progesteron (PRG) 25,13 ng/ml Co o tym myślicie?
Wesołych Świąt Dziewczyny!

Cierpliwa, wyniki z wczoraj? Ilodniowy zarodek?
Ja myślę, że nawet jeśli to była blastka, to może być za wcześnie na pojawienie się bety z krwi, w końcu dziś 6 dpt, a krew pewnie z wczoraj. Powtórz betę we wtorwk, będzie wiadomo.

Wesołych Świąt Dziewczyny!

Cierpliwa, wyniki z wczoraj? Ilodniowy zarodek?
Ja myślę, że nawet jeśli to była blastka, to może być za wcześnie na pojawienie się bety z krwi, w końcu dziś 6 dpt, a krew pewnie z wczoraj. Powtórz betę we wtorwk, będzie wiadomo.
Dokładnie z wczoraj moje wyniki są a blastka: BL 2.2.2. Pozdrawiam świątecznie i dziękuję za pocieszenie.

reklama
Do góry