@sksk dzis masz 6dpt blastki?? Hihi nie skusisz sie na bete??
@Agonia777 @Kurcia @Marzycielka jak się czujecie?? Wypoczywacie czy jakos
bardziej aktywnie? Bierzecie relanium i rozkurczowe?
@Marzycielka wiem ze
we wtorek testuje[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@Agonia777 a Ty jak samopoczucie kochana?
@Skarbulenka mam nadzieje ze zbieznosc zarodkow przyniesie i mi szczescie jak Tobie!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ pieekna beta!!! Gratuluje szczescia!
@Carenik dzieki za wsparcie! Jestes kochana! Sweterek bede nosic jak tantiem[emoji3]
@Kamaaa ja Ci powiem ze szlo u mnie awokado, banan, sok z aronii, i codziennie suszone morele.
Odzywianie bylo mocno warzywno-kaszowe, malutko miesa i zero slodyczy[emoji8][emoji8][emoji1307][emoji1307][emoji1307] powodzenia i dawaj nam
znac! Kiedy monitoring?? A jak jestes lekko przeziebiona to odstaw witaminy one podobno dokarmiaja tez wirusy i bakterie (tak slyszalam). Niestet ja z endo problemu nie mialam, ok 7-8 bylo 2 dni przed transferem wiec potem podrastalo.. tylko raz przy iui mialam 5 wiec nie bylo szans ale i tak zrobili i dali proga
@Vinszka gratuluje cudownego malenstwa[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ stosuje Twoje zlote zestawy[emoji4]
@Justyska13 niestety meza az tak nie badalismy, nie pomoge[emoji20]
@ilmenau - zebys juz dluzej nie musiala czekac na najpiekniejsze spotkanie swiata[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji1307][emoji1307][emoji1307] moze dzis? Kciukasy!!
@motylek24 - czytalam jak wiele przeszlas - podziwiam Twoja sile...
Jestes Wielka i pokazujesz nam ze TRZEBA WALCZYC. Ciesz sie szczesciem, niech juz Cie spotkaja same pelne szczescia dni!
@Butelka123 - niech majoweczka przyniesie pelen koszyczek jajeczek!! I piekne zarodeczki!!
Uff powodzenia dla Was! Jesli kogos nie doczytalam to wybaczcie, z kazda myslami jestem caly czas[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️