reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie akurat kiedyś miało, jak byłam na początku ciąży to miałam taką rozpulchnioną i wilgotną i to w taki inny sposób niż zawsze
Kochana ale Ty jeszcze technicznie nie jestes w ciazy. W sensie ze nie bylo implantacji i bhcg jeszcze nie moze wplywac na sluz czy rozpulchnienie czegokolwiek :) spokojnie.
@Kurcia robisz oprócz bety progesteron i estradiol? Powiesz mi kiedy to ja zrobie tak samo jak Ty, masz większe doświadczenie to odgapię od Ciebie
Ja ide 8dpt we wtorek. Proga chyba zrobie. Chociaz doktor mowi ze przy takich dawkach jak bierzemy to ciezko o niedomoge progesteronowa. No alw zrobie. Estradiolu nigdy nie robilam.
Zwlaszcza ze Ty jestes na naturalnym cyklu. Twoj organizm sam produkuje hormony.
U nas żeby dostać się do ginekologa trzeba się wcześniej zapisać więc nie ma szans aby ktokolwiek mnie dzisiaj przyjął ;-( kurczę A poczta nie może któraś mi wysłać jak ma na zbyciu?mogę zapłacić
Kochana idz do apteki powiedz ze jesteś w ciazy i prosisz o lek, a recepte doniesiesz. Dadza ci na 100%. Ja tak 2 razy robilam.
Nie kupujesz opium tylko luteine!

Kochana ale Ty jeszcze technicznie nie jestes w ciazy. W sensie ze nie bylo implantacji i bhcg jeszcze nie moze wplywac na sluz czy rozpulchnienie czegokolwiek :) spokojnie.Ja ide 8dpt we wtorek. Proga chyba zrobie. Chociaz doktor mowi ze przy takich dawkach jak bierzemy to ciezko o niedomoge progesteronowa. No alw zrobie. Estradiolu nigdy nie robilam.
Zwlaszcza ze Ty jestes na naturalnym cyklu. Twoj organizm sam produkuje hormony.Kochana idz do apteki powiedz ze jesteś w ciazy i prosisz o lek, a recepte doniesiesz. Dadza ci na 100%. Ja tak 2 razy robilam.
Nie kupujesz opium tylko luteine!
Oj wiem @Kurcia ale wkręt przede wszystkim:) racjonalnie to podejdę kolejnym razem może :) to ja sprawdzę w poniedziałek razem z betą progesteron :) dziękuję

Nie chce być. Do kliniki mam ponad 200 km... czyli co najlepiej zrobić? Co radzisz?
Ja mialam do kliniki 260 km z lublina do bialegostoku i jak sie zorientowalam ze mi tylko do kolejnego dnia wystarczy lutinusa i prolutexu to od razu sie umowilam na rano w klinice żeby pojechac i załatwić recepte, ale Jeszcze tego samego dnia poszlam do apteki powiedzialam ze jestem po in vitro i dowioze recepte, od razu mi pani wydala leki (a i tak pojechalam do kliniki kolejnego dnia zeby w aptece nie wisiec dlugo tej recepty i nie robić im kłopotu)

reklama
Do góry