Jesli test tej samej firmy to na bank skoro wtedy nie bylo a teraz jest kreska to jest ciaza Gratulacje [emoji323] lecisz jutro na bete?Ovitrelle miałam 1 kwietnia A dzisiaj jest 11... jak robiłam test 9 kwietnia to wyszła tylko jedna kreska A dzisiaj są 2
reklama
@Skarbulenka juuupi, jest dobrze tylko czekać na wynik bety i serduszko
Marzycielka7
Fanka BB :)
U mnie co tydzień sprawdzenie progesteronu i estradiolu.
Przy becie konieczność to była
Kurcze co klinika to inaczej [emoji33]
Skarbulenka
Tak Kochana jutro lecę na betę mam nadzieję że ciąża się potwierdzi bo już się bardzo cieszę że kropek albo dwa są we mnieJesli test tej samej firmy to na bank skoro wtedy nie bylo a teraz jest kreska to jest ciaza Gratulacje [emoji323] lecisz jutro na bete?
Marzycielka7
Nie chce być. Do kliniki mam ponad 200 km... czyli co najlepiej zrobić? Co radzisz?
Leć po leki !!!!!!
Skarbulenka
Po ilu dniach od transferu będzie widać coś na usg?@Skarbulenka juuupi, jest dobrze tylko czekać na wynik bety i serduszko
Skarbulenka
Myślałam że obie powinny być takie wyraźne jak ta pierwsza :-)Ty chyba nie wiesz co to jest blada kreska.
Ta jest wyrazna jak byk!
U mnie 11dpt 5 dniowego zarodka bylo widac mqly pecherzyk, a 25dpt serduszkoPo ilu dniach od transferu będzie widać coś na usg?
Bardzo dobrze, oby dwa! [emoji8][emoji8]Tak Kochana jutro lecę na betę mam nadzieję że ciąża się potwierdzi bo już się bardzo cieszę że kropek albo dwa są we mnie
Marzycielka7
U nas żeby dostać się do ginekologa trzeba się wcześniej zapisać więc nie ma szans aby ktokolwiek mnie dzisiaj przyjął ;-( kurczę A poczta nie może któraś mi wysłać jak ma na zbyciu?mogę zapłacić
Jeśli masz u siebie lekarza POZ to udaj się do niego on musi Ci wypisać receptę !!!!
reklama
Skarbulenka
Niunia już lekarz rodzinna mi wypisze jutro z rańcaJeśli masz u siebie lekarza POZ to udaj się do niego on musi Ci wypisać receptę !!!!
Podziel się: