Carenik
Fanka BB :)
@Skarbulenka i jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak????Robię test.... trzymajcie kciuki
Yupiii jutro lec na bete!!! Będzie rozowa dupka z tegoA o teście nie wiem co myśleć... wyszły dwie kreski z tym że jedna bardzo blada
No to sa 2 kreski, jest ciaza! [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526] Brawo!A o teście nie wiem co myśleć... wyszły dwie kreski z tym że jedna bardzo blada
Ovitrelle miałam 1 kwietnia A dzisiaj jest 11... jak robiłam test 9 kwietnia to wyszła tylko jedna kreska A dzisiaj są 2No to sa 2 kreski, jest ciaza! [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526] Brawo!
Chyba ze mialas mniej niz 10 dno temu ovitrelle albo cos podobnego na pekniecie pecherzykow, ale chyba z tego co pamiętam to minelo u ciebie już więcej
Ty chyba nie wiesz co to jest blada kreska.A o teście nie wiem co myśleć... wyszły dwie kreski z tym że jedna bardzo blada