reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Umow się do doc. Pasnika w Łodzi, terminy są odległe ale możesz też dzwonić tam popołudniami i sprawdzac czy jest jakiś wczesniejszy bo często coś się zwalnia. Docent zleci badania na podstawie wywiadu. Nas te badania kosztowały 1500zl ale dzięki leczeniu immunologicznym jestem w ciąży... To jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy...

Dzisiaj wielki transferowy dzień - @Kurcia @sksk ✊✊✊✊✊✊✊ niech wasze Kropki zostaną z wami przez kolejne 8.5 miesiąca!
Priv

reklama
Kochane a jak doradzacie mój lekarz dopiero wraca 15 chciałam zrobic usg w srodę to będzie 28 dpt, już mogę zobaczyć serduszko?Czy mówić Pani doktor , że ciąża jest z in vitro czy poprosić tylko o kontrolę?Co doradzacie?
Ja byłam na swoim pierwszym usg w piątek - 25 dpt i serduszko już widziałam. Ale lekarz powiedział przed badaniem, że czasami jeszcze w tym dniu może nie być widoczne i żeby się nie nastawiać na to serduszko. Serduszko jest widoczne na 100% w 35 dpt - tak powiedział ;)

Chciałabym ale tak się boje [emoji33]
Ja tez sie balam robic w 6 dniu po 5 dniowym transferze, ale zrobilam z mysla ze jak bedzie 0 to po prostu za wczesnie i jakie bylo szczescie ze jest 43, 3 [emoji3590]
Kochane a jak doradzacie mój lekarz dopiero wraca 15 chciałam zrobic usg w srodę to będzie 28 dpt, już mogę zobaczyć serduszko?Czy mówić Pani doktor , że ciąża jest z in vitro czy poprosić tylko o kontrolę?Co doradzacie?
Ja widzialam w 25 dniu po transferze serduszko:) ale Pani mowila ze bardzo wczesnie i ciezko nawet zbadac z jaka częstotliwościa bije :)
dziewczyny dziś trzymamy mocne kciuki za @Kurcia, @sksk, @Babeczki i @Dzoannna
@Kurcia i @sksk za przylot kropeczków i zostanie na kolejne 8,5 miesiaca
@Babeczki pięknych widoków maluszka
@Dzoannna za zielone światło do transferu
Dziekuje [emoji3590]
Trzymam kciuki tez za cala reszte [emoji9][emoji9]
[emoji110][emoji110][emoji110]
Powodzenia dziewczyny.
Kciuki zaciśnięte
Dzieki dzieki [emoji8][emoji8]

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może do oddania wcześniejszy termin do Paśnika niż 10 czerwca?? Będę bardzo wdzięczna za info na priv, nie zawsze czytam wszystkie posty...przepraszam...

Mam pytanie do dziewczyn leczących się u Paśnika i generalnie z problemami immunologicznymi....możecie mi napisać, jakie badania mogę wykonać "na już" immunologiczne, żeby jadąc do Paśnika mieć już jakieś rozeznanie? Ilmenau- pisałaś o KIRACH?? podpowiecie mi czy część z nich można zrobić na nfz?i jak to załatwić?
Jeśli możecie, proszę odpowiedzcie mi w tej sprawie na priv.....z góry bardzo Wam dziękuję.

Mam pytanie do dziewczyn leczących się u Paśnika i generalnie z problemami immunologicznymi....możecie mi napisać, jakie badania mogę wykonać "na już" immunologiczne, żeby jadąc do Paśnika mieć już jakieś rozeznanie? Ilmenau- pisałaś o KIRACH?? podpowiecie mi czy część z nich można zrobić na nfz?i jak to załatwić?
Jeśli możecie, proszę odpowiedzcie mi w tej sprawie na priv.....z góry bardzo Wam dziękuję.
Na nfz to mozesz zrobic kariotyp i trombofilie dla meza tez kariotyp mutacje AZF i mztfr.

reklama

Ja kirow nie robiłam, więc w tym temacie jestem zielona

Do góry