reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Forget-me-not... co u Ciebie? Działasz ? Na jakim etapie obecnie jesteś? Ja tez mam problem z cienkim endometrium i odwołane trzy transfery z tego powodu. Obecnie 8dc i w poniedziałek wizyta kontrolna [emoji110][emoji110][emoji110]
To trzymam kciuki żeby tym razem ładnie endo rosło. A na naturalnym cyklu próbujesz czy na sztucznym z estrofemem? Wspomagają Cię czymś?
U mnie teraz przerwa. Wróciłam do Uk i najbliższe 3 miesiące brak urlopu.
W marcu robilam 3 transfer ale już tu nie chciałam pisać bo czułam że się nie uda...
Za każdym kolejnym nieudanym coraz ciężej sie pozbierać...

To trzymam kciuki żeby tym razem ładnie endo rosło. A na naturalnym cyklu próbujesz czy na sztucznym z estrofemem? Wspomagają Cię czymś?
U mnie teraz przerwa. Wróciłam do Uk i najbliższe 3 miesiące brak urlopu.
W marcu robilam 3 transfer ale już tu nie chciałam pisać bo czułam że się nie uda...
Za każdym kolejnym nieudanym coraz ciężej sie pozbierać...
@Forget-me-not... tym razem próbujemy na naturalnym bez żadnych leków bo właśnie trzy odwołane ostatnio były sztuczne. Liczę bardzo że tym razem się uda✊✊wspomagam się orzechami, awokado, chia i olej lniany lub z wiesiołka ✊✊✊

@Forget-me-not... @Kamaaa @dżoasia @Dzoannna @annemarie @Akatombo @Justyska13 @Marzycielka7 @ilmenau @Sol @Kurcia i pozostałe dziewczynki proszę o Wasze kciukaski ✊✊✊

@Forget-me-not... tym razem próbujemy na naturalnym bez żadnych leków bo właśnie trzy odwołane ostatnio były sztuczne. Liczę bardzo że tym razem się uda✊✊wspomagam się orzechami, awokado, chia i olej lniany lub z wiesiołka ✊✊✊

@Forget-me-not... @Kamaaa @dżoasia @Dzoannna @annemarie @Akatombo @Justyska13 @Marzycielka7 @ilmenau @Sol @Kurcia i pozostałe dziewczynki proszę o Wasze kciukaski ✊✊✊
U mnie nie rosło na sztucznym cylku, teraz było ładniejsze, jakieś 8,5 a miejscami 9 mm, bez szału, ale lepiej. Fakt, że suplemetowalam od ostatniego odwołanego cylku olej z wiesiołka, co pomogło??? Nie wiem. Ale o tak mam wrażenie, że ono od ostatniej wizyty się zepsuło i np jest teraz mniejsze, zdegenerowane albo cokolwiek innego, bo wizytę miałam w poniedziałek i tyle.....tak mało? A transfer w poniedziałek, w międzyczasie nie kazali mi nic badać, mam obawy

Kochana zaciskam mocne kciuki. Musi być dobrze

Dziewczyny jutro od rana nie bede miala dostępu do kompa... caly dzień w terenie. Kalendarza noe dam rady udostepnic ale wiadomosc napisze za kogo trzymamy kciuki. .. @Marzycielka7 ja juz trzymam na jutro.
Kochane piszcie mi w wiadomosciach priv kogo kiedy dopisac bo po calym dniu zaleglosci, wieczorem będzie mi latwiej wpisac wszystko w kalendarz. Bede bardzo wdzieczna

@Forget-me-not... tym razem próbujemy na naturalnym bez żadnych leków bo właśnie trzy odwołane ostatnio były sztuczne. Liczę bardzo że tym razem się uda[emoji110][emoji110]wspomagam się orzechami, awokado, chia i olej lniany lub z wiesiołka [emoji110][emoji110][emoji110]

@Forget-me-not... @Kamaaa @dżoasia @Dzoannna @annemarie @Akatombo @Justyska13 @Marzycielka7 @ilmenau @Sol @Kurcia i pozostałe dziewczynki proszę o Wasze kciukaski [emoji110][emoji110][emoji110]

Trzymam megaaaa kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ty trzymaj za mój jutrzejszy transfer[emoji8]

reklama
Luszczyce oboje. Ja bardziej.
Tez porobię te badania. A ty gdzie się leczysz? Ja w provicie. A teraz jakie masz plany? Wyszło wam coś z tej immunologii źle?
U mnie na razie przymusowe 3 miesiące przerwy a potem wracam po ostatniego mrozaczka. Jak sie nie uda to kolejna stymulacja... i będę chciala trzymac zarodki koniecznie do 5 doby. Z ostatniej stymulacji mialam tylko 3 zarodki i balam sie ze zostanę z niczym dlatego nie upieralam sie żeby trzymali do blastki.
Lecze sie w Novum. Z immunologii wyszedl mi przede wszystkim genotyp kir AA i w tym Pasnik widzi u mnie problem.
Tak naprawdę to mam mieszane uczucia co do immunologii ale łapię sie wszystkiego na wszelki wypadek....
U Was przy chorobie autoimmunologicznej tym bardziej bym się badala. Ja też mam rzadką chorobe skóry i nie wiem co ja wywoluje...
Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze wyszło i informuj nas jak tam wyniki itp

Do góry