motylek24
Fanka BB :)
Nawet po naturalnym porodzie z laktacją nie jest łatwo. Jestem z tych upartych więc jeśli tylko będę mogła to poproszę o pomoc w przystawieniu do piersi. Można też poprosić o laktator u mnie w szpitalu mają profesjonalne. Doradca laktacyjny też jest do dyspozycji. Jak mi wyjdzie zobaczymy Syna karmiłam 2.5 roku ale start mieliśmy trudny i bolesny choć po porodzie sn. Nie przejmuj się jeśli tego pokarmu początkowo nie będzie, przystawiaj do piersi i w końcu się pojawi. Uwazam, że wszystko jest w naszej głowie.Dzieki za podpowiedz! Właśnie się zastanawiam jak to będzie z tym karmieniem. Martwię się czy będę miała pokarm i takie tam...
ja najbardziej tesknie za spaniem na brzuchu i mam przeokrutna zgagę! Wcześniej nawet nie wiedziałam co to jest i mam nadzieje ze jeszcze tylko jutro i zniknie na dobre!! A imię macie już wybrane??? Ja nie spodziewałam się ze to takie trudne! U nas długo był Julek! Ale jakieś 2 miesiace temu się rozmyslelismy i zaczęło się bajlando! Franek, Janek, Borys, Szymon... narazie ostatecznej decyzji brak! Liczę ze jak spojrzę mu w oczy to mi się rozjaśni!
Imię dla mojej córeczki wybrałam będzie Łucja jeszcze zastanawiałam się nad Nelą.
Pozdrawiam.