reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No wlasnie kojarzę ze pisalas mi o tych wynikach i pamiętam ze pytalas tez o chodowle i mrozenie zarodkow w 3 dobie. Dlatego pytam czy wlasnie nie balas sie ze slabym nasieniem ze zostaniecie z niczym do 5 doby. Ale ciesze sie ze udalo sie 3 zachowac i ze jeden ci jeszcze zostal. My nie mamy zadnych info odnosnie morfologii i test mar u nas byl nie do wykonania bo koncentracja jest ponizej 1mln dlatego tez sie boje jak to u nas bedzie. Trzymam kochana mocne kciuki i za kilka dni rob bete.
Wiem wiem pamiętam jak pisałaś że nie dało się wykonać badan. A będziecie próbować wykonać to badanie? To daj znać czy się udało.
Starsznie się bałam ale chciałam odrzucić wadliwe. A powiedzialam sobie, że jak padną wszystkie to przynajmniej nie będę miała nadzieji nie potrzebnej

@Vinszka plis jak mozesz to udostepnij jutro kalendarz bo niestety na moim telefonie nie da sie tego zrobic a jutro po 6 rano wyjezdzam i nie bede miala dostepu do . Jak noe dasz rady to jakoś postaram sie tylko poinformować wszystkich o wydarzeniach na jutro.

Wiem wiem pamiętam jak pisałaś że nie dało się wykonać badan. A będziecie próbować wykonać to badanie? To daj znać czy się udało.
Starsznie się bałam ale chciałam odrzucić wadliwe. A powiedzialam sobie, że jak padną wszystkie to przynajmniej nie będę miała nadzieji nie potrzebnej
Nie nie bedziemy probowac bo nie ma takiej mozliwosci z taka koncentracja.

Nie wiem kochana. Nie mam opakowania. Ale przypuśćmy że miałam ta 2500. I wtedy by wyszło w krwi po 12 dniach?

Masz tutaj kalkulator do obliczenia czy hcg po Ovitrell moze byc jeszcze we krwi:

Napierw wpisujesz ile tego wstrzyknelas. Zakladajac ze 2 zastrzyki po 2500 wpisz 5000

Potem swoja wage

Na koncu ile dni minelo od zastrzyku.

Mam nadzieje ze pokaze juz „0”[emoji16]

reklama
Do góry