reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
3 blastki to dobry wynik. Chcialabym taki wynik u siebie patrzac na to ze u meza mega slabe nasienie i nie wiem co robic w przyszłości czy podawac 3 dniowego zarodka czy chodowac do 5 doby. U was rozumie ze tez slabe nasienie, jak lekarz doradzal wam chodowle? Tzn noe balas sie trzymac do 5 doby ze wlasnie zostaniesz bez zarodkow?
Nam ze słabym nasieniem kazali czekać do 5 doby, bo 3 doba jest chyba najtrudniejsza, kulminacyjna.

Dobra... myslalam o tym od kilku dni... szkoda by tyle lat szlak trafił...
WEZME KALENDARZ!!! Tylko prosze o szkolenie z uzupelniania itp ;):) bo nie wiem co tam trzeba.
@Vinszka @ilmenau prosze o info i postaram sie sprostac temu wyzwaniu :)8-)8-)
Ależ mnie uradowałaś! Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi! [emoji8][emoji8]

Mnie jest ciężko, bo dziecko klawiaturę uwielbia! [emoji85] Leje w nią i potrafi takie cuda zdziałać...

reklama
Kochana właśnie pisalysmy jakiś czas temu. My też mamy słabe nasienie hba niskie choć po kuracji podskoczylo, test mar pozytywny 95%, do tego morfologia 2/3 % więc ratuje nas to że jest tych zolnierzykow dość sporo.. Ostatnio była klapa po całości nic nie zostało po 3 dobie, transfer był w 3 dobie jednego zarodka. Teraz zdecydowalismy, że ryzykujemy. Lekarz dał nam do wyboru. Nawet gdy dali mi kroplówkę na skurcze to nie wiedziałam do końca czy w ogóle coś przetrwało bo nie chcieli zaglądać. Wzięliśmy 2 zarodki ale teraz swiruje po prostu nic nie czuje a ten czas tak wolno leci..

Czy ktoś tak miał, że nie miał objawów i sie udało?
Ja. 2x nawet, tylko senna po relanium byłam.

Ostatnia edycja:
Do góry