reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No wlasnie kojarzę ze pisalas mi o tych wynikach i pamiętam ze pytalas tez o chodowle i mrozenie zarodkow w 3 dobie. Dlatego pytam czy wlasnie nie balas sie ze slabym nasieniem ze zostaniecie z niczym do 5 doby. Ale ciesze sie ze udalo sie 3 zachowac i ze jeden ci jeszcze zostal. My nie mamy zadnych info odnosnie morfologii i test mar u nas byl nie do wykonania bo koncentracja jest ponizej 1mln dlatego tez sie boje jak to u nas bedzie. Trzymam kochana mocne kciuki i za kilka dni rob bete.
Wiem wiem pamiętam jak pisałaś że nie dało się wykonać badan. A będziecie próbować wykonać to badanie? To daj znać czy się udało.
Starsznie się bałam ale chciałam odrzucić wadliwe. A powiedzialam sobie, że jak padną wszystkie to przynajmniej nie będę miała nadzieji nie potrzebnej

@Vinszka plis jak mozesz to udostepnij jutro kalendarz bo niestety na moim telefonie nie da sie tego zrobic a jutro po 6 rano wyjezdzam i nie bede miala dostepu do . Jak noe dasz rady to jakoś postaram sie tylko poinformować wszystkich o wydarzeniach na jutro.

Wiem wiem pamiętam jak pisałaś że nie dało się wykonać badan. A będziecie próbować wykonać to badanie? To daj znać czy się udało.
Starsznie się bałam ale chciałam odrzucić wadliwe. A powiedzialam sobie, że jak padną wszystkie to przynajmniej nie będę miała nadzieji nie potrzebnej
Nie nie bedziemy probowac bo nie ma takiej mozliwosci z taka koncentracja.

Nie wiem kochana. Nie mam opakowania. Ale przypuśćmy że miałam ta 2500. I wtedy by wyszło w krwi po 12 dniach?

Masz tutaj kalkulator do obliczenia czy hcg po Ovitrell moze byc jeszcze we krwi:

Napierw wpisujesz ile tego wstrzyknelas. Zakladajac ze 2 zastrzyki po 2500 wpisz 5000

Potem swoja wage

Na koncu ile dni minelo od zastrzyku.

Mam nadzieje ze pokaze juz „0”[emoji16]

reklama
Do góry