reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny...mam do sprzedania Lutinus z datą ważności do 05.2021. Mam 2 całe opakowania plus 9 tabletek z trzeciego. Za wszytko 200 zł z wysyłką. Niestety wykupiłam receptę, a transferu nie było i już nie będzie. Pozdrawiam

reklama
Vinszke cycki bolaly az dotknac nie mogla I beta git mnie tea bola jak nie wiem nie no musze wyluzowac za duzo gadam hehe

Wiesz co, nie to ze Cie zniechecam, ale ja juz przerabialam milion razy objawy i nie bylam w ciazy:(
Jak najbardziej pozytywne nastawienie jest wskazane. [emoji3]

Ale wole sie niczego nie doszukiwac bo juz wiele razy plakalam jak sie okazalo ze wszystkie objawy to zonk.
Wiec moze lepiej ze sie teraz nic nie dzieje..
Zreszta mam takie wrazenie ze jak suplementowalam pare miesiecy takie zestawy witamin i mineralow to i wszelkie objawy przed okresem spodziewanym nawet zanilky [emoji3]
Bol piersi, zatrzymanie wody itp
wiec nawet nie mam sie czego doszukiwac zbytnio ;)
Ale oby Twoje objwy oznaczaly dzidziusia[emoji1348]
A moj brak objawow rowniez dzidziusia [emoji1348]

A moja kuzynka w wieku 24 lat zmarła i jej nienarodzone dziecko tez przez ciaze bliźniacza dwujajowa (taka wlasnie z 2 zarodków) wiec sorry ze wyrażam swoją opinie ze to ryzyko i zeby to przemyśleć zanim sie poda 2 zarodki. Ale przeciez ty jestes tu męczennica. Brawo i pokłony!!! Ty masz swoje doświadczenia a ja mam swoje a to forum jest po to zeby o tym rozmawiać i dzielić sie informacjami a nie zeby krytykować i pisać ze wstawianie informacji które tobie akurat nie pasują jest nie na miejscu bo nie jestes tu tylko ty sa tez inne dziewczyny którym sie jeszcze nie udało i ktore maja mnustwo pytań i dylematów.

"Ale przecież ty jesteś tu męczennica. Brawo i pokłony!!!" - brak słów, nie mój poziom dyskusji. Powodzenia

Chyba wiedziałam kiedy zajrzeć na forum.

Ciąża bliźniacza bez powikłań, wyniki wzorowe. Dzieci urodzone w terminie.. 2730 i 3010. Ani jednego dnia spędzonego w szpitalu, w szpitalu dopiero zjawiłam się w dniu cc. Mam dużo znajomych i w otoczeniu i tu z forum które mają zdrowe bliźniaki. Większość urodzona o czasie z piękną waga, bez powikłań.
A wbrew pozorom więcej mam znajomych z ciążami pojedynczymi które musiały leżeć plackiem i się oszczędzać.
Ja cala Ciąże biegalam z mopem, okna szorowalam.
Więc pisanie tu bo ciąża bliźniacza....
Bardziej wszytko zależy od organizmu kobiety i nie zwalabym tego na podanie dwóch zarodków.
I to nie jest widzimisię bo chce dwa i już...
Bo ciąża to ciąża, transfer to transer, miesiąc w te czy we wte różnicy nie zrobi... To zdanie najbardziej mnie dobilo!

Przygodę z. Ivf miałam krótka. Przed ivf 4 nieudane inseminacje.
Z stymulacji 3 zarodki.
Pierwszy transfer swiezaka - nieudany.
I To Nie jest tak że miałam widzimisię chce dwa i Już. Naprawdę glowilam się z myślami przed drugim transferem co jak Wezmę dwa i się nie uda...

Ale się Udało i każdej wachajacej się nad tym czy tulic jeden czy dwa zarodki : ŻYCZĘ TAKIEGO 8 CUDU JAKIM SA BLIŹNIAKI!!! [emoji7]
Screenshot_20190320-203257.jpeg

Ciąża bliźniacza bez powikłań, wyniki wzorowe. Dzieci urodzone w terminie.. 2730 i 3010. Ani jednego dnia spędzonego w szpitalu, w szpitalu dopiero zjawiłam się w dniu cc. Mam dużo znajomych i w otoczeniu i tu z forum które mają zdrowe bliźniaki. Większość urodzona o czasie z piękną waga, bez powikłań.
A wbrew pozorom więcej mam znajomych z ciążami pojedynczymi które musiały leżeć plackiem i się oszczędzać.
Bardziej wszytko zależy od organizmu kobiety i nie zwalabym tego na podanie dwóch zarodków.
Bo ciąża to ciąża, transfer to transer, miesiąc w te czy we wte różnicy nie zrobi... To zdanie najbardziej mnie dobilo!

Z stymulacji 3 zarodki.
I To Nie jest tak że miałam widzimisię chce dwa i Już. Naprawdę glowilam się z myślami przed drugim transferem co jak Wezmę dwa i się nie uda...

Ale się Udało i każdej wachajacej się nad tym czy tulic jeden czy dwa zarodki : ŻYCZĘ TAKIEGO 8 CUDU JAKIM SA BLIŹNIAKI!!! [emoji7]
Zobacz załącznik 953555

❤❤❤❤❤

Wiesz co, nie to ze Cie zniechecam, ale ja juz przerabialam milion razy objawy i nie bylam w ciazy:(
Jak najbardziej pozytywne nastawienie jest wskazane. [emoji3]

Ale wole sie niczego nie doszukiwac bo juz wiele razy plakalam jak sie okazalo ze wszystkie objawy to zonk.
Wiec moze lepiej ze sie teraz nic nie dzieje..
Zreszta mam takie wrazenie ze jak suplementowalam pare miesiecy takie zestawy witamin i mineralow to i wszelkie objawy przed okresem spodziewanym nawet zanilky [emoji3]
Bol piersi, zatrzymanie wody itp
wiec nawet nie mam sie czego doszukiwac zbytnio ;)
Ale oby Twoje objwy oznaczaly dzidziusia[emoji1348]
A moj brak objawow rowniez dzidziusia [emoji1348]
Ok juz sie nie doszukuje rzeczywiscie sensu brak to moje pierwsze podejscie I fiziuje piersi to mnie bola juz od stymulacji tak naprawde I nie przestaja witaminy suplementuje dla kobiet w ciazy od 3 lat heh a co ma byc to bedzie jeszcze 3 mrozaki czekaja :)Dzieki za postawienie do pionu;)

reklama

Z stymulacji 3 zarodki.

Zobacz załącznik 953555

Zabójcze te ich uśmieszki [emoji3][emoji3][emoji3]

Do góry