reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie masz się czym przejmować ;*
Ja jestem aktualnie w 9 dpt i mam czarne myśli:hmm: jeszcze jeden kropek na zimowisku nooooo ale jak się też nie uda to następna stymulacja i wtedy już na pewno będziemy podawać po 2 zarodki ;) i mam nadzieję, że kiedyś będę mogła pisać/ mowić, że jestem w ciąży ;)
Ja też jestem w 9 dpt (miałam 11.03. transfer). I pomimo, że bete zrobilam w 7 dpt i jest pozytywna, to też nam czarne myśli i dziś poleciałam na następną.

@dżoasia @annemarie @ilmenau @Akatombo @Sol @sunrisea @sssurykatka @Dzoannna i pozostałe staraczki i już mamuśki Mam pytanie do Was . W piątek skończyłam duphaston po transferze do którego nie doszło, trzy dni po odstawieniu czyli we wtorek powinnam dostać miesiączkę . Nadal nie mam. Jak myślicie , ile maksymalnie można na nią czekać po duphastonie?
Ja myślę, że to indywidualna sprawa, nasze organizmy mogą wariować po tych z wszystkich hormonach, 4 dni to jeszcze bym nie panikowała, ale jak po tygodniu się nic nie zadzieje, to skonsultuj się z lekarzem.

Ja też jestem w 9 dpt (miałam 11.03. transfer). I pomimo, że bete zrobilam w 7 dpt i jest pozytywna, to też nam czarne myśli i dziś poleciałam na następną.
Od wczoraj boli mnie podbrzusze, nie wiem dlaczego ale wieczorem. W dzień mnie nie boli. Też miałam transfer 11.03 ;)
Jak masz pozytywną to co panikujesz ? :D A jaki wynik dzisiejszy ?

Zadna a dziewczat piersi nie bola ? Jestem jedyna po transferze
Cyce raczej nie są żadnym wyznacznikiem. U mnie na pewno pierwszymi ciążowymi oznakami był ból krzyża od ok 2dpt i ok tydzień po transferze bezsenność - potrafiłam się obudzić ok 1.30-2 w nocy i nie spać do 5-6. Chociaż w tej ciąży bezsenność przyszła dopiero ok 6-7tc.

Wiecie, zrobiłam dziś głupia rzecz - nasikalam na pasek owulacyjny, bo akurat miałam w domu, a tam jedną krecha... Podobno one też wykrywają HCG, a u mnie biel. Wiem, to bez sensu i pewnie nie powinnam się przejmować, ale tak jakoś smutnawo mi się zrobiło :-\

Wiecie, zrobiłam dziś głupia rzecz - nasikalam na pasek owulacyjny, bo akurat miałam w domu, a tam jedną krecha... Podobno one też wykrywają HCG, a u mnie biel. Wiem, to bez sensu i pewnie nie powinnam się przejmować, ale tak jakoś smutnawo mi się zrobiło :-\
Alllle który dzień moja droga ?;)

reklama
Do góry