jagodaaga
Fanka BB :)
Myślisz że jutro mogę już betę zrobić?<wali się w głowę>, racja z tym przelicznikiem, to nmol się dzieli przez 3, żeby wyszły ng. Sorry.
U nas jest czynnik męski poważny, przed kwalifikacją do mojej stymulacji mąż musiał mieć zrobione oprócz ogólnego bad nasienia jeszcze posiew nasienia, wirusy Hiv, hcv, hbs, chalmydię PCR (chyba z krwi, ale podobni można też z moczu), kariotyp (to oboje) i on jeszcze mutację cftr i azf (ze wzgl na b slabe nasienie). Chyba tyle. Wirusy ważne pół roku, chlamydia rok, genetykę tylko raz sie robi. Posiew chyba miesiąc.
No i po cóż, po cóż? Nie miało prawa nic Ci wyjść niecaly 7 dpt trzydniowca! Ja kiedyś zrobiłam sikańca 8 dpt trzydniowca, właśnie taki superczuły od 10ciu.co niby betę wykrywa i nic nie było, biało, zaryczana od razu.na betę poleciałam i była 37. Będziesz się zalamywac, jak będzie o co. Na krew ładnie jutro z rana proszę iść.
Bardzo ładny wynik, starczy tyroksyny dla dzidzi Jak będzie dużo za dużo to Ci zmniejszą euthyrox, póki co jest git. Chodzi o to by niedoborów nie było, gorna norma.to stan pożądany
Jak się.czujesz?
Dobra, no już, poprawiam się kropka też już przeprosiłam za te nerwy nie płacz