Pini88
Fanka BB :)
O jejku oby dziekiPrzy swiezaku, ani razu jeszcze sikanego nie robiłam a muszę sobie kupic ba pamiatkeJa tez tak mialam i sie udalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jejku oby dziekiPrzy swiezaku, ani razu jeszcze sikanego nie robiłam a muszę sobie kupic ba pamiatkeJa tez tak mialam i sie udalo
Czasami zagniezdzanie pobolewaDziewczyny mialam dzis w nocy bol brzucha podobny jak na okres co to moze byc dzis to moj 2tpd
7 dzień dziś....a gdyby tak dokładnie liczyć to 7 doba minie ok. 14 dziś.
Tak, sporo pije....jeśli byś zrobiła ten test napisz mi proszę na priv co ci wyszło...a na betę kiedy idziesz?Kochana, idź na betę i nie przejmuj się tym testem. Może jeszcze małe wartości hcg są w moczu. Poza tym jeśli bardzo dużo pijesz, to rozrzedzasz mocz i test może nie wyjść. Mi ta powiedział lekarz.
Tylko badania krwi są wiarygodne.Jesteśmy w tym samym dniu po transferze (u mnie 7 doba po transferze minie dziś o 11:00). Boję się zrobić test, bo bardzo dużo się nawadniam (ok 3 l) i test mnie pewnie rozczaruje. W nocy biegam do toalety 2-3 razy, więc test chyba nie ma sensu.
Ja na pamiątkę też sobie zwyklaka zrobilam bo ten co niby tydzień pokazuje- padły mu baterie i Gucio widać tylko puty ekranikPrzy swiezaku, ani razu jeszcze sikanego nie robiłam a muszę sobie kupic ba pamiatkeJa tez tak mialam i sie udalo
Tak, sporo pije....jeśli byś zrobiła ten test napisz mi proszę na priv co ci wyszło...a na betę kiedy idziesz?
Dobra, już się ogarniam bo mój stan nie służy kropkowi. Myślisz że beta już dziś wyjdzie ?Jak mi starczy czasu, to pójdę dziś na betę (muszę iść do pracy ). A test może sobie daruję, bo mnie tylko zestresuje. Po pierwszym transferze dwóch zarodków (zresztą udanym podwójnie) wytrzymałam do ostatniego dnia tak jak mi kazali. Zrobiłam test i nie wyszedł, a drugi ledwo wyszedł - po 14 dniach! I po dwóch zarodkach, które produkujà hcg w dużo wyższych wartościach niż jeden zarodek.
Także testom nie wierzę. I Ty też nie powinnaś uwierzyć temu testowi