reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Naprawdę walczę, ile mogę i jak mogę...i nie chce się poddawać...ale rzeczywistość to weryfikuje...:(
Znam to bardzo dobrze :(
Wiem, że bywa cholernie ciężko. I ciężko się pozbierac z niepowodzen, ale trzeba je szybko zostawiać za sobą się nie zablokować. Trzeba mimo tych wyboi, starać się iść do przodu. Tej wytrwałości Ci kochanie życzę

reklama
Znam to bardzo dobrze :(
Wiem, że bywa cholernie ciężko. I ciężko się pozbierac z niepowodzen, ale trzeba je szybko zostawiać za sobą się nie zablokować. Trzeba mimo tych wyboi, starać się iść do przodu. Tej wytrwałości Ci kochanie życzę
Dziękuję .....boli podwójnie bo to moje ostatnie podejście ...

Mam jednego mrozaka z 3 doby...więc szanse że po rozmrozeniu dotrwa do blastocyst...sama wiesz jakie są ....kolejnej stymulacji już nie będzie. Za niskie Amh.
Jest mrozaczek i jest nadzieja.
Nie wiem jakie macie podejście do różnych spraw związanych z dastwem komórek i adopcją albo np adopcją zarodka.
Ja mówię za siebie, że ja by bym się zdecydowała. Różne brałam warianty pod uwagę na początku i rozmawiałam o nich.

reklama
Dziewczyny u mnie raczej po wszystkim;( cała noc bolały mnie jajniki jak na okres...rano wstałam i podkusilo mnie zrobić test , miałam bardzo czuły 10. Mysle że gdyby miało coś być to by wyszlo.Negatywny....łzy same płyną....nie mam już siły.

Kochana, idź na betę i nie przejmuj się tym testem. Może jeszcze małe wartości hcg są w moczu. Poza tym jeśli bardzo dużo pijesz, to rozrzedzasz mocz i test może nie wyjść. Mi ta powiedział lekarz.

Do góry