jagodaaga
Fanka BB :)
Nawet na taki z czułością 10?? Coś mi się wydaje że jak by beta choć trochę ruszyła to bledzizna ale by była...Na test sikany za wcześnie. Nu nu nu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet na taki z czułością 10?? Coś mi się wydaje że jak by beta choć trochę ruszyła to bledzizna ale by była...Na test sikany za wcześnie. Nu nu nu..
Tylko nie choruj... zabraniamTo trzymam kciuki za środę [emoji8][emoji8]
Ja dzis sie obudzilam przeziebiona...
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590] DziekiTylko nie choruj... zabraniam
Musicie być zdrowi/e
Także zdrówka życzę
7 dzień dziś....a gdyby tak dokładnie liczyć to 7 doba minie ok. 14 dziś.Hej! A ile dni jesteś po transferze? Może warto betę zrobić a nie wierzyć sikaczom. Albo poczekaj jeszcze parę dni.
dokładnie ile po transferze? Czasami jeden jeden, dwa dni różnicy i sprawa wygląda inaczej. Ja przecież tez tak miałam z sikanym.Nawet na taki z czułością 10?? Coś mi się wydaje że jak by beta choć trochę ruszyła to bledzizna ale by była...
Tak, transfer miałam 11 marca o godzinie 14. Więc dziś 7dpt. Boże, nie wiem jak dziś w pracy wysiedze...dokładnie po transferze? Czasami jeden jeden, dwa dni różnicy i sprawa wygląda inaczej. Ja przecież tez tak miałam z sikanym.
Wiem z doświadczenia, że trzeba przygotować się różne sytuacje, ale nie wolno się poddawać kochanie. Walczymy dla
Naprawdę walczę, ile mogę i jak mogę...i nie chce się poddawać...ale rzeczywistość to weryfikuje...dokładnie ile po transferze? Czasami jeden jeden, dwa dni różnicy i sprawa wygląda inaczej. Ja przecież tez tak miałam z sikanym.
Wiem z doświadczenia, że trzeba przygotować się różne sytuacje, ale nie wolno się poddawać kochanie. Walczymy dla ❤
Doczytałam że 7 dzień. Za wcześnie kochanie
Najważniejszy jest spokój jagodziu..Tak, transfer miałam 11 marca o godzinie 14. Więc dziś 7dpt. Boże, nie wiem jak dziś w pracy wysiedze...
A u ciebie jak to było?
Tak, transfer miałam 11 marca o godzinie 14. Więc dziś 7dpt. Boże, nie wiem jak dziś w pracy wysiedze...
A u ciebie jak to było?
No ale to był 5dpt....a u mnie dziś 7...też miałaś świezaka?Najważniejszy jest spokój jagodziu..
U mnie, plemienia zobaczyłam chyba 4 dni po transferze, ale to mogą być leki, ja jeszcze oddałam się mojemu dla relaksu na Mazurach więc ukrwienie..
Transfer miałam 6.03. A test pierwszy robiłam 11.03 i nie potrzebnie to robiłam bo późnej był płacz i nerwy.