reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nawet na taki z czułością 10?? Coś mi się wydaje że jak by beta choć trochę ruszyła to bledzizna ale by była...:(
dokładnie ile po transferze? Czasami jeden jeden, dwa dni różnicy i sprawa wygląda inaczej. Ja przecież tez tak miałam z sikanym.
Wiem z doświadczenia, że trzeba przygotować się różne sytuacje, ale nie wolno się poddawać kochanie. Walczymy dla ❤

Doczytałam że 7 dzień. Za wcześnie kochanie

dokładnie po transferze? Czasami jeden jeden, dwa dni różnicy i sprawa wygląda inaczej. Ja przecież tez tak miałam z sikanym.
Wiem z doświadczenia, że trzeba przygotować się różne sytuacje, ale nie wolno się poddawać kochanie. Walczymy dla
Tak, transfer miałam 11 marca o godzinie 14. Więc dziś 7dpt. Boże, nie wiem jak dziś w pracy wysiedze...
A u ciebie jak to było?

dokładnie ile po transferze? Czasami jeden jeden, dwa dni różnicy i sprawa wygląda inaczej. Ja przecież tez tak miałam z sikanym.
Wiem z doświadczenia, że trzeba przygotować się różne sytuacje, ale nie wolno się poddawać kochanie. Walczymy dla ❤

Doczytałam że 7 dzień. Za wcześnie kochanie
Naprawdę walczę, ile mogę i jak mogę...i nie chce się poddawać...ale rzeczywistość to weryfikuje...:(

Tak, transfer miałam 11 marca o godzinie 14. Więc dziś 7dpt. Boże, nie wiem jak dziś w pracy wysiedze...
A u ciebie jak to było?
Najważniejszy jest spokój jagodziu..
U mnie, plemienia zobaczyłam chyba 4 dni po transferze, ale to mogą być leki, ja jeszcze oddałam się mojemu dla relaksu na Mazurach więc ukrwienie..
Transfer miałam 6.03. A test pierwszy robiłam 11.03 i nie potrzebnie to robiłam bo późnej był płacz i nerwy.

reklama
Najważniejszy jest spokój jagodziu..
U mnie, plemienia zobaczyłam chyba 4 dni po transferze, ale to mogą być leki, ja jeszcze oddałam się mojemu dla relaksu na Mazurach więc ukrwienie..
Transfer miałam 6.03. A test pierwszy robiłam 11.03 i nie potrzebnie to robiłam bo późnej był płacz i nerwy.
No ale to był 5dpt....a u mnie dziś 7...też miałaś świezaka?

Do góry