A kurcze to trzymam kciuki za dobry wynik!Kochana
U nas tylko mamy parametry nasienia czyli koncrntracja ponizej 1mln wunuk chromatyny zobaczymy w czwartek pozostalych nie dało sie zrobic ze wzgledu na wlasnie niska koncentrację. Dzięki wielkie za podpowiedz
reklama
Też bym wolała by moja Pani Dr chciała zobaczyć, czy aby na pewno u mnie nie jest pozamaciczna. Boję się po tym co już przeszłam w tym temacie.U mnie profesor kazal przyjechac od razu 11 dni po transferze we wtorek jak w piatek zadzwonilam ze pozytywna beta wyszla w czwartek 6 dniu po transferze
powiedzial ze musi sprawdzic endometrium i zobaczyc czy nie pozamaciczna
jolancik
Fanka BB :)
Hej! A ile dni jesteś po transferze? Może warto betę zrobić a nie wierzyć sikaczom. Albo poczekaj jeszcze parę dni.Dziewczyny u mnie raczej po wszystkim;( cała noc bolały mnie jajniki jak na okres...rano wstałam i podkusilo mnie zrobić test , miałam bardzo czuły 10. Mysle że gdyby miało coś być to by wyszlo.Negatywny....dame płyną....nie mam już siły.
A kiedy jedziesz teraz na wizyte?
Też bym wolała by moja Pani Dr chciała zobaczyć, czy aby na pewno u mnie nie jest pozamaciczna. Boję się po tym co już przeszłam w tym temacie.
Jedz na krew, sikance oszukuja
Dziewczyny u mnie raczej po wszystkim;( cała noc bolały mnie jajniki jak na okres...rano wstałam i podkusilo mnie zrobić test , miałam bardzo czuły 10. Mysle że gdyby miało coś być to by wyszlo.Negatywny....dame płyną....nie mam już siły.
W środę tylko badania bez wizyty :/
Jak zakładam sobie luteine do środka to na końcu plastiku mam zawsze troszkę brązowo-mlecznej wydzieliny. Nerki mi chyba przeszły ale kręgosłup boli, czasami mam kłucia jakby w jajnikach i bobolewanie delikatne ciagniecie w dole brzucha...
Kiedy powinna zrobić usg po transferze?
Zresztą zobaczymy jak beta w środę..
Jak zakładam sobie luteine do środka to na końcu plastiku mam zawsze troszkę brązowo-mlecznej wydzieliny. Nerki mi chyba przeszły ale kręgosłup boli, czasami mam kłucia jakby w jajnikach i bobolewanie delikatne ciagniecie w dole brzucha...
Dr nie kazała mi na wizytę przyjeżdżać bo się pytałam. Tylko położna poda jej mailowo wyniki :/A kiedy jedziesz teraz na wizyte?
Na test sikany za wcześnie. Nu nu nu..Dziewczyny u mnie raczej po wszystkim;( cała noc bolały mnie jajniki jak na okres...rano wstałam i podkusilo mnie zrobić test , miałam bardzo czuły 10. Mysle że gdyby miało coś być to by wyszlo.Negatywny....dame płyną....nie mam już siły.
To trzymam kciuki za środę [emoji8][emoji8]
Ja dzis sie obudzilam przeziebiona...
Ja dzis sie obudzilam przeziebiona...
W środę tylko badania bez wizyty :/
reklama
Nie trać nadziei Kochanie :*Dziewczyny u mnie raczej po wszystkim;( cała noc bolały mnie jajniki jak na okres...rano wstałam i podkusilo mnie zrobić test , miałam bardzo czuły 10. Mysle że gdyby miało coś być to by wyszlo.Negatywny....dame płyną....nie mam już siły.
Podziel się: