reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie profesor kazal przyjechac od razu 11 dni po transferze we wtorek jak w piatek zadzwonilam ze pozytywna beta wyszla w czwartek 6 dniu po transferze

powiedzial ze musi sprawdzic endometrium i zobaczyc czy nie pozamaciczna
Też bym wolała by moja Pani Dr chciała zobaczyć, czy aby na pewno u mnie nie jest pozamaciczna. Boję się po tym co już przeszłam w tym temacie.

Dziewczyny u mnie raczej po wszystkim;( cała noc bolały mnie jajniki jak na okres...rano wstałam i podkusilo mnie zrobić test , miałam bardzo czuły 10. Mysle że gdyby miało coś być to by wyszlo.Negatywny....dame płyną....nie mam już siły.
Hej! A ile dni jesteś po transferze? Może warto betę zrobić a nie wierzyć sikaczom. Albo poczekaj jeszcze parę dni.

W środę tylko badania bez wizyty :/
Jak zakładam sobie luteine do środka to na końcu plastiku mam zawsze troszkę brązowo-mlecznej wydzieliny. Nerki mi chyba przeszły ale kręgosłup boli, czasami mam kłucia jakby w jajnikach i bobolewanie delikatne ciagniecie w dole brzucha...
Kiedy powinna zrobić usg po transferze?

Zresztą zobaczymy jak beta w środę..

To trzymam kciuki za środę [emoji8][emoji8]

Ja dzis sie obudzilam przeziebiona...
W środę tylko badania bez wizyty :/
Jak zakładam sobie luteine do środka to na końcu plastiku mam zawsze troszkę brązowo-mlecznej wydzieliny. Nerki mi chyba przeszły ale kręgosłup boli, czasami mam kłucia jakby w jajnikach i bobolewanie delikatne ciagniecie w dole brzucha...
Kiedy powinna zrobić usg po transferze?

Zresztą zobaczymy jak beta w środę..

reklama
Do góry