frustratio
Fanka BB :)
A może być nospa forte po transferze? Zapomniałam zapytać, A dr nic nie mówił co stosować w razie wu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak moze byc. Przynajmiej tak @jagodaaga mówiła.A może być nospa forte po transferze? Zapomniałam zapytać, A dr nic nie mówił co stosować w razie wu.
Można . Ja w wypisie miałam napisane że mogę, i brałam....A może być nospa forte po transferze? Zapomniałam zapytać, A dr nic nie mówił co stosować w razie wu.
Hejka. To miałyśmy transfer tego swego dnia u mnie 3 dniowy 12 komórkowy( cokolwiek to oznacza no się nie znam).
Ja też tym razem byłam 4 dni na nospie bo ciągle coś mnie ciągnęło pobolewal, albo to już moja głowa ) u mnie oprócz bolących piersi te, serio objawów .
Miałam pomysł zrobienia bety w poniedziałek przy okazji robienia innych badać ale dziewczyny mnie tu uświadamiają że może być za wcześnie . A ty myslisz że sikaniec już by wyszedł?
Można . Ja w wypisie miałam napisane że mogę, i brałam....
Hejka. To miałyśmy transfer tego swego dnia u mnie 3 dniowy 12 komórkowy( cokolwiek to oznacza no się nie znam).
Ja też tym razem byłam 4 dni na nospie bo ciągle coś mnie ciągnęło pobolewal, albo to już moja głowa ) u mnie oprócz bolących piersi te, serio objawów .
Miałam pomysł zrobienia bety w poniedziałek przy okazji robienia innych badać ale dziewczyny mnie tu uświadamiają że może być za wcześnie . A ty myslisz że sikaniec już by wyszedł?
E tam! Byly plamienia i krwotoki! I sa dzidziusie
Wytrzymaj!!!
Bedzie dobrze!![emoji9]
Dzisiaj wracam za granice, a tam nic nie zrobię ;( czekam do sikanca .. No chyba, że plamienie nie ustąpi.
Moj zarodek BL 3.2.3 niby jest bardzo dobry co wy na to
Dziewczyny pomocy! W poniedziałek punkcja a ja nie zapytałam dr jaka wstrzemięźliwosc selsualna ma mieć już mąż? Czy to jest różnie? Nie pamiętam ostatnio ile miał a dodam że ma słabe nasienie.
Ja taką biorę i do tego buscopanDobrze, że to piszesz, bo ja się sama porządziłam i biorę no-spa forte (80 mg). W karcie informayjnej napisali tylko że no-spa 3 x1, ale nic na temat czy może być ta większa dawka.