reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mamy identyczne objawy ;) Bolące piersi (ale to pewnie progesteron), ciągnięcie w podbrzuszu, kłucie. Mnie dodatkowo pobolewają jajniki. Bety nie zrobię wcześniej, bo się boję, ale na sikańca chyba się skuszę. Beta jest bardziej wiarygodna od testów i w razie czego odebrałaby mi nadzieję.
Mnie też 2 dni temu w nocy jajniki mega bolały...

Dziewczyny a mam pytanie, bo w sumie się na tym nie znam, trochę poczytałam ale na. Nie wywnioskowałam...jeśli mój 3 dniowy zarodek jest 12 komórkowcem, a czytam że w 3 dobie to od 6-8 komórek jest, to znaczy że??....zna się któraś z was?

Ja miałam zalecenie 2 dni do punkcji (mąż ma dobre wyniki), ale w informacji jest 2-5 dni. Może przy słabszym nasieniu warto odczekać 4-5 dni. Plemników są miliardy w ejakulacie, a do in vitro potrzebny 1, góra kilka sztuk, więc znajdzie się na pewno czepion w tym towarzystwie ;)
Dzięki za odp! :) wzielam męża teraz.. Trudno najwyżej będą nie dojrzałe w poniedziałek.. Czemu ja o tym zapomniałam ostatnio było w śr albo nawet we wtorek więc za długo do poniedziałku.. Jestem wsciekla czemu ja o tym zapomniałam :(

reklama
Do góry