reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry Babeczki w dzień kobiet!

Dzisiaj mocne ✊ ✊ ✊ za @jagodaaga i jej jajozbiory - niech pobiorą koszyczek złotych jajeczek!
Mam też w kalendarzu betowanko @tina35 - skoro w środę były takie piękne wyniki to rozumiem, że dzisiaj ✊ ✊ ✊ za przyrost do nieba :)

Wszystkim Babeczkom z okazji dnia kobiet życzę aby w najbliższym czasie dostały te piękne długo wyczekiwane dobre wiadomości, że wszystko się udało. Ten rok należy do nas! :D :D :D

reklama
@tina35 - za betę, niech szybuje w górę, jak szalona!
@jagodaaga -owocnych zbiorów :)
Wszystkim pozostałym pięknego dnia Kobiet!
Dziewczyny, mam pytanie, zrobiłam posiewy przed transferem i wyszły mi pojedyncze kolonie candida albicans. Lekarka nie kazała się przejmować, przepisała jedną tabletkę Flucofast. Myślicie, że to wystarczy?

@tina35 - za betę, niech szybuje w górę, jak szalona!
@jagodaaga -owocnych zbiorów :)
Wszystkim pozostałym pięknego dnia Kobiet!
Dziewczyny, mam pytanie, zrobiłam posiewy przed transferem i wyszły mi pojedyncze kolonie candida albicans. Lekarka nie kazała się przejmować, przepisała jedną tabletkę Flucofast. Myślicie, że to wystarczy?
A wyszły Ci w szyjce czy w pochwie? Mi wyszly w pochwie i też wtedy kazali się nie przejmować.

Kochane z okazji dnia kobiet, życzę aby nam wszystkim spełniło się największe marzenie zostania mamą!!! Myślę, że pasują tu słowa Lady Gagi, która powiedziała na oskarowej gali:
"...nie chodzi tu o wygrywanie. Chodzi o niepoddawanie się. Jeśli marzysz o czymś, walcz o to. Pasja wymaga dyscypliny. Nie chodzi o to, jak wiele razy Cię odrzuca i jak wiele razy upadniesz lub zostaniesz pobity. Ważne, ile razy się podnosisz, jak bardzo jesteś dzielny i idziesz dalej..."

Pięknym "Ciężarówkom" życzę spokojnej ciąży, szczęśliwego rozwiązania i zdrowej różowej pupci :)

Szczęśliwym Mamuśkom - czerpcie z macierzyństwa jak najwięcej, cieszcie się każdą chwilą, nigdy nie straćcie z oczu tego co najważniejsze, tego o co tyle przyszło Wam walczyć. Oby Wasze macierzyństwo pełne było radosnych momentów :) Całuski dla Wszystkich in vitrowych i naturalsowych dzieciaczków :)

Miłego dnia :)
Pięknie to napisałaś. Jesteście wszystkie bardzo dzielne i niech spełnią się marzenia.

Tina daj nam koniecznie znać. Napewno będzie wypasiona. Akatombo te grzybki naturalnie ma każdy czasami przenikają do povchwy ale jak nie dają oznak i są nieliczne to ich sie nie tępi.

Dostalam dzis info ze mam dzis transfer...
Chyba moje zarodki sa slabe. Zostalo 5. Jeden sie nie rozwija, 2 sa klasy sredniej a 2 klasy dobrej.
Chyba nic z tego nie bedzie... :(

reklama
Dostalam dzis info ze mam dzis transfer...
Chyba moje zarodki sa slabe. Zostalo 5. Jeden sie nie rozwija, 2 sa klasy sredniej a 2 klasy dobrej.
Chyba nic z tego nie bedzie... :(
4 zarodki? Wow, super wynik! I to transferują na świeżo? Z pierwszej stymulacji mogłam sobie tylko pomarzyć o takich wynikach... To naprawdę dobra sytuacja. Powodzenia.

Do góry