reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, spałam jak zabita po wczorajszym dniu pełnym emocji. Zadzwoniłam wczoraj tylko do rodziców i siostry z informacja o ciazy ale wpadli w taki szał szczęścia ze obdzwonili chyba wszystkich ludzi jakich znali, dostaliśmy miliony telefonów z gratulacjami, teściowa cały dzien chodziła i płakała ze szczęścia a ja ciagle nie wierze ze to prawda. Powodzenia dziewczyny! Zeby ten rok dla każdej tutaj był szczęśliwy!
Strasznie sie ciesze Twoim szczęściem [emoji4][emoji4][emoji4]
Chociaż ja raz w zyciu mialam taka sytuacje, ze mialam dodatnia bete, a kolejna juz była niższa... Cala rodzina juz wiedziala (na szczescie ta najblizsza) i następnego dnia jak sie okazalo ze nic z tego, to nawet nie wiecie jak bylo okropnie rozmawiać z kazdym, kto dzwonił. Bo uwazali ze wypada powiedziec ze im przykro... A to była ciaza biochemiczna :(

Dzieje się, dzieje dzisiaj tak więc wszystkie kciuki mocno zaciśnięte!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za wysokie bety u @Elessi i piękny przyrost u @nadzieja xxx
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za owocne jajozbiory u @Estta - niech będzie koszyczek ładnych jajek
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za przelot do bazy Kropka u @Sili86 - niech Kropek zostanie z tobą przez kolejne 8.5 miesiąca!
[emoji173]️ @Dgd - pięknych widoków dzisiaj, niech Maleństwo pokaże mamie jak pięknie fika w brzuszku! [emoji173]️

Kciuki za same dobre wiadomosci dzisiaj!!!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Dzieje się, dzieje dzisiaj tak więc wszystkie kciuki mocno zaciśnięte!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za wysokie bety u @Elessi i piękny przyrost u @nadzieja xxx
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za owocne jajozbiory u @Estta - niech będzie koszyczek ładnych jajek
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za przelot do bazy Kropka u @Sili86 - niech Kropek zostanie z tobą przez kolejne 8.5 miesiąca!
[emoji173]️ @Dgd - pięknych widoków dzisiaj, niech Maleństwo pokaże mamie jak pięknie fika w brzuszku! [emoji173]️
Samych dobrych wieści kochane.
Trzymamy mocno kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Kochane[emoji3526][emoji3526], robilyscie moze bete w 6dniu po podaniu 5 dniowego zarodka? Czyli 11dni po punkcji? Jutro robię progesteron i pewnie zrobie tez bete, jest szansa cos juz zobaczyć ? 2 dni pozniej w 8 dniu po transferze mam juz robic oficjalnie(13 dni po punkcji)

Kochane[emoji3526][emoji3526], robilyscie moze bete w 6dniu po podaniu 5 dniowego zarodka? Czyli 11dni po punkcji? Jutro robię progesteron i pewnie zrobie tez bete, jest szansa cos juz zobaczyć ? 2 dni pozniej w 8 dniu po transferze mam juz robic oficjalnie(13 dni po punkcji)
Mistrzem 6dpt jest @dżoasia :) jak ma coś wyjść to wyjdzie.

5dpt robiłam sikanca i wyszedł , a 6dpt bete z krwi i było 30 :) ( 5dniowa blastka)

reklama
Byłoby łatwiej z imieniem, ale najważniejsze by zaciążyć, donosić bez komplikacji i urodzić zdrowe. Teraz chciałabym sn. [emoji14] CC nie dla mnie. Ciężko to wspominam.

A mnie mama namawia na cc a ja chcę spróbować sn... Tym bardziej, że też będę chciała w miarę szybko wracać po rodzeństwo bo może i młoda duchem jestem ale wiekiem już nie ;)

Do góry