reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, spałam jak zabita po wczorajszym dniu pełnym emocji. Zadzwoniłam wczoraj tylko do rodziców i siostry z informacja o ciazy ale wpadli w taki szał szczęścia ze obdzwonili chyba wszystkich ludzi jakich znali, dostaliśmy miliony telefonów z gratulacjami, teściowa cały dzien chodziła i płakała ze szczęścia a ja ciagle nie wierze ze to prawda. Powodzenia dziewczyny! Zeby ten rok dla każdej tutaj był szczęśliwy!
Strasznie sie ciesze Twoim szczęściem [emoji4][emoji4][emoji4]
Chociaż ja raz w zyciu mialam taka sytuacje, ze mialam dodatnia bete, a kolejna juz była niższa... Cala rodzina juz wiedziala (na szczescie ta najblizsza) i następnego dnia jak sie okazalo ze nic z tego, to nawet nie wiecie jak bylo okropnie rozmawiać z kazdym, kto dzwonił. Bo uwazali ze wypada powiedziec ze im przykro... A to była ciaza biochemiczna :(

Dzieje się, dzieje dzisiaj tak więc wszystkie kciuki mocno zaciśnięte!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za wysokie bety u @Elessi i piękny przyrost u @nadzieja xxx
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za owocne jajozbiory u @Estta - niech będzie koszyczek ładnych jajek
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za przelot do bazy Kropka u @Sili86 - niech Kropek zostanie z tobą przez kolejne 8.5 miesiąca!
[emoji173]️ @Dgd - pięknych widoków dzisiaj, niech Maleństwo pokaże mamie jak pięknie fika w brzuszku! [emoji173]️

Kciuki za same dobre wiadomosci dzisiaj!!!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Dzieje się, dzieje dzisiaj tak więc wszystkie kciuki mocno zaciśnięte!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za wysokie bety u @Elessi i piękny przyrost u @nadzieja xxx
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za owocne jajozbiory u @Estta - niech będzie koszyczek ładnych jajek
[emoji110] [emoji110] [emoji110] - za przelot do bazy Kropka u @Sili86 - niech Kropek zostanie z tobą przez kolejne 8.5 miesiąca!
[emoji173]️ @Dgd - pięknych widoków dzisiaj, niech Maleństwo pokaże mamie jak pięknie fika w brzuszku! [emoji173]️
Samych dobrych wieści kochane.
Trzymamy mocno kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Kochane[emoji3526][emoji3526], robilyscie moze bete w 6dniu po podaniu 5 dniowego zarodka? Czyli 11dni po punkcji? Jutro robię progesteron i pewnie zrobie tez bete, jest szansa cos juz zobaczyć ? 2 dni pozniej w 8 dniu po transferze mam juz robic oficjalnie(13 dni po punkcji)

Kochane[emoji3526][emoji3526], robilyscie moze bete w 6dniu po podaniu 5 dniowego zarodka? Czyli 11dni po punkcji? Jutro robię progesteron i pewnie zrobie tez bete, jest szansa cos juz zobaczyć ? 2 dni pozniej w 8 dniu po transferze mam juz robic oficjalnie(13 dni po punkcji)
Mistrzem 6dpt jest @dżoasia :) jak ma coś wyjść to wyjdzie.

5dpt robiłam sikanca i wyszedł , a 6dpt bete z krwi i było 30 :) ( 5dniowa blastka)

reklama
Byłoby łatwiej z imieniem, ale najważniejsze by zaciążyć, donosić bez komplikacji i urodzić zdrowe. Teraz chciałabym sn. [emoji14] CC nie dla mnie. Ciężko to wspominam.

A mnie mama namawia na cc a ja chcę spróbować sn... Tym bardziej, że też będę chciała w miarę szybko wracać po rodzeństwo bo może i młoda duchem jestem ale wiekiem już nie ;)

Do góry