Elessi
Fanka BB :)
TakDziewczyny jest opcja by po podaniu Pregnylu pęcherzyk mimo wszystko nie pękł?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny jest opcja by po podaniu Pregnylu pęcherzyk mimo wszystko nie pękł?
U mnie wszystko ksiazkowo , musimy zajac się mężem na poważnie 13 tego po wizycie będę choć trochę mądrzejsza , na ten moment chyba muszę zablokować dostęp do internetu bo człowiek różnych rzeczy się odczytuje .Witaj kochana. Cake szczęście, że do nas trafiłaś szkoda że tak późno.
Jak na moje oko to na inseminacji bym się w ogóle nie skupiala od razu startujcie z ivf. Mam nadzieję, że lekarz szybciutko Wam zacznie działać bo po co czekać...
Z drugiej strony aż dziwne, że te plemniki spadły z 10% prawidłowych aż do 0...
Na pewno dziewczyny będą Wam tutaj podpowiadac co i jak. U nas inny problem więc zostawię Ci miejsce do czytania od tych co działaja z czynnikiem męskim.
A Twoje pozostałe badania ok?
Jak brałam gonapeptyl mensinorm i ovalea to miałam dawać od razu jeden po drugim w tą sama stronę brzucha, tak, żeby na drugi dzień wbijać się w drugą stronę. Jakieś tam odstępy 1,5-2cm robiłam, ale bez linijki. Efekty były zadowalająceJestem po pobraniu, zapytał pielęgniarek o ta reakcje...przede wszystkim powiedziały, że powinnam podać ten lek po drugiej stronie brzucha, żeby się leki nie mieszały lub przynajmniej 2cm dalej...ale wcześniej nikt mi tego nie powiedział. Wbiłam około 1 cm od menopur;( już nawet nie zapytałam co się mogło stać po zmieszaniu tych dwóch leków...bo się bałam a wy jak to podawalyscie?
Tak. Jeśli nie pękł to już raczej nie pęknie bo zrobiła się torbielka. Do miesiączki powinna się wchłonąć, najwyżej ci się okres trochę spóźni. Jeśli nie zejdzie do okresu to niech ci lekarz da w następnym cyklu np orgametril albo dupka.Dziewczyny jest opcja by po podaniu Pregnylu pęcherzyk mimo wszystko nie pękł?
Jak brałam gonapeptyl mensinorm i ovalea to miałam dawać od razu jeden po drugim w tą sama stronę brzucha, tak, żeby na drugi dzień wbijać się w drugą stronę. Jakieś tam odstępy 1,5-2cm robiłam, ale bez linijki. Efekty były zadowalające
Tak. Jeśli nie pękł to już raczej nie pęknie bo zrobiła się torbielka. Do miesiączki powinna się wchłonąć, najwyżej ci się okres trochę spóźni. Jeśli nie zejdzie do okresu to niech ci lekarz da w następnym cyklu np orgametril albo dupka.
chodzi o to, że jak ci sie teraz nie wchłonie to w następnym cyklu najlepiej byłoby dupka od 5 do 25dc łykać. Chyba, że się wchłonie to nie ma tematu.Wlasnie biore dupka 3 x dziennie i luteinę 3x dziennie
chodzi o to, że jak ci sie teraz nie wchłonie to w następnym cyklu najlepiej byłoby dupka od 5 do 25dc łykać. Chyba, że się wchłonie to nie ma tematu.
wiadomoNajlepiej to by było gdyby pękł a żołnierzyki meza by trafiły i byłaby niespodzianka ...
Ot takie małe marzenie [emoji2]
wiadomo