reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie jak sobie radzicie z wypływająca luteina nie biorę dużo bo 2 x 1 tabl a i tak wycieka bardzo mocno. Nie ma szans ubrania np kremowych spodni bo wszystko przecieka idzie dostać szału - może tampon? Bo wkładka to chyba za mało. Może jestem jakimś wyjątkiem niewiem ale poprzednio brałam 3x2 tabl i wyciekalo tak samo jak teraz a mam o wiele mniej

Dziewczyny a ja mam takie głupie pytanie jak sobie radzicie z wypływająca luteina nie biorę dużo bo 2 x 1 tabl a i tak wycieka bardzo mocno. Nie ma szans ubrania np kremowych spodni bo wszystko przecieka idzie dostać szału - może tampon? Bo wkładka to chyba za mało. Może jestem jakimś wyjątkiem niewiem ale poprzednio brałam 3x2 tabl i wyciekalo tak samo jak teraz a mam o wiele mniej

Malgos, na szczescie nie wyplywa luteina tylko substancje pomocnicze w ktorej sie znajduje, ale znam temat... swojego czasu doprowadzalo mnie to do szalu tak samo. Wkladka ociekala i wszystko uwalone. Wkladalam mini ob na 2 godz i byl spokoj.Wszystko zostawalo na tamponie. To byl moj sposob[emoji23]

Ja biore 3 x 1 i tez wycieka choć nie aż tak duzo
Staram się nie chodzić 30 minut po zaaplikowaniu
W pracy się nie da ale w domku owszem leżenie [emoji16]

Ja nosze wkładki zmieniam kilka razy dziennie i jest ok

Kochane dziewczyny @dżoasia, @annemarie, @sssurykatka, @Biedroneczka83, @Sol, @Vinszka i pozostale maz przez 3 miesiące bral clostilbegyt, bromergon, proviron ponieważ lekarz chciał podciągnąć jedne hormony a obnizyc prolaktynę. To sa wyniki sprzed 3 miesięcy te pierwsze a te drugie z dzisiejszego dnia. Co o nich mamyvteraz myslec? Maz juz ich nie bierze od kilku dni. Wizyte u lekarza mamy mieć po połowie marca.

Załączniki

• 20190301_195803-1.jpg
    20190301_195803-1.jpg
    492,3 KB · Wyświetleń: 61
  • 20190302_133203-1.jpg
    20190302_133203-1.jpg
    774 KB · Wyświetleń: 69
Kochane dziewczyny @dżoasia, @annemarie, @sssurykatka, @Biedroneczka83, @Sol, @Vinszka i pozostale maz przez 3 miesiące bral clostilbegyt, bromergon, proviron ponieważ lekarz chciał podciągnąć jedne hormony a obnizyc prolaktynę. To sa wyniki sprzed 3 miesięcy te pierwsze a te drugie z dzisiejszego dnia. Co o nich mamyvteraz myslec? Maz juz ich nie bierze od kilku dni. Wizyte u lekarza mamy mieć po połowie marca.
Prolaktyna i testosteron ok bo wyniki są takie o jakie chodziło. Nie wiem jak się ma lh i fsh do facetów więc nie pomogę... Witamine D mu kup i niech łyka chociaż 2000j

Prolaktyna i testosteron ok bo wyniki są takie o jakie chodziło. Nie wiem jak się ma lh i fsh do facetów więc nie pomogę... Witamine D mu kup i niech łyka chociaż 2000j
właśnie tak samo myślałam o prolaktynie i testosteronie, wit D już kupiłam w połowie lutego ale mój mąż działa jak urzędy ma na przemyślenia urzędowe 14 dni ;-) i tak z oporem zrobił poziom witaminy D. także jak dziś zobaczył ze ma niedobór to od razu zapytał czy mamy w domu, mamy 2000j wiec zacznę mu dawać 4000j (ja tak biorę od pazdziernika i poziom witaminy u mnie 44)
Może pozostałe dziewczyny podpowiedzą coś odnośnie FSH i LH.
@dżoasia a czy te hormony szybko sie zmienia do transferu? np na przestrzeni 2 miesiecy? mogą wrócić do podobnych wyników jak 3 miesiące temu? Bo jak dobrze pójdzie to transfer miałby się odbyć pewnie pod koiec kwietnia.

właśnie tak samo myślałam o prolaktynie i testosteronie, wit D już kupiłam w połowie lutego ale mój mąż działa jak urzędy ma na przemyślenia urzędowe 14 dni ;-) i tak z oporem zrobił poziom witaminy D. także jak dziś zobaczył ze ma niedobór to od razu zapytał czy mamy w domu, mamy 2000j wiec zacznę mu dawać 4000j (ja tak biorę od pazdziernika i poziom witaminy u mnie 44)
Może pozostałe dziewczyny podpowiedzą coś odnośnie FSH i LH.
@dżoasia a czy te hormony szybko sie zmienia do transferu? np na przestrzeni 2 miesiecy? mogą wrócić do podobnych wyników jak 3 miesiące temu? Bo jak dobrze pójdzie to transfer miałby się odbyć pewnie pod koiec kwietnia.
nie mam pojęcia, na pewno dużo zależy od organizmu

reklama
Do góry