reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane dziewczyny @dżoasia, @annemarie, @sssurykatka, @Biedroneczka83, @Sol, @Vinszka i pozostale maz przez 3 miesiące bral clostilbegyt, bromergon, proviron ponieważ lekarz chciał podciągnąć jedne hormony a obnizyc prolaktynę. To sa wyniki sprzed 3 miesięcy te pierwsze a te drugie z dzisiejszego dnia. Co o nich mamyvteraz myslec? Maz juz ich nie bierze od kilku dni. Wizyte u lekarza mamy mieć po połowie marca.

Kochana ja ci nie pomoge u nas armia zawsze jak u mlodego boga byla. Nigdy sie hormonami nie interesowalam. Wit D , mozesz mu od razu 4000 dac , chociaz to i tak niewiele. Ja zaczynalam z 20.000 na tydzien[emoji23]

ja jestem przed in vitro dostaje zastrzyki w brzuch czuje sie super mimo to ze moje kolezanki wymiotowaly i czuly sie poprostu fatalnie jak u was dziewczyny?

ja jestem przed in vitro dostaje zastrzyki w brzuch czuje sie super mimo to ze moje kolezanki wymiotowaly i czuly sie poprostu fatalnie jak u was dziewczyny?
ja przy pierwszej stymulacji mogłam góry rzenosić ;) oprócz tego schudłam 4kg, energia mnie rozpierała :D
dzięki kochana. A jak WY sie czujecie? Jak znosisz skoki ciśnienia i zmianę pogody?
Jakby nie ciągłe zaparcia i wzdęcia mimo diety, odpowiedniego nawadniania się i syropu lactulosum to mogłabym powiedzieć, że czuję się wzorowo :) A tak to jestem jak mały balonik, wątroba tez już nie wyrabia więc ratuję się jak mogę. ALEEE żeby nie było - nie narzekam! Zapytałaś więc grzecznie odpowiadam :laugh2:
Mimo wszystko i tak ciąża zaczęła się łaskawie, poza kilkoma dniami mdłości to nie zaliczyłam ani razu porcelanowego ucha ;) Żeby tylko ta szyjka trzymała to będę szczęśliwa...

Wzięłam wieczorem w środę zastrzyk ale boli mnie cały czas jajnik i boje się czy aby napewno pękł czy będzie trzeba coś dołożyć na pęknięcie

Z tego co slyszalam to zastrzyk jest na dojrzewanie jajeczka. Peka juz ono we wlasnym zakresie, zastrzyk na to nie wplywa. Wiec jesli dojrzalo to powinno peknac ladnie. A duze mialas jajeczko?

reklama
Do góry