reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrob jakis wiekszy odstep od jednego. Mniej wiecej w tych okolicach sie robi co na zdjeciu

Ja jeszcze dodam z doświadczenia, że pod pepkiem jak robi się zastrzyk to też jest większa szansa na dużego siniaka lub krwiaka a nad pepkiem boli pierońsko (przynajmniej w moim przypadku), więc zostają głównie boki ale zakres jest na tyle duży, że zawsze znajdzie się miejsce. Złapanie faldki skóry i wbicie igły na wydechu zmniejsza ból ;)

Lotta , a masz problemy z gruboscia endo?
Mysle ze lekarz kombinuje jak wam pomoc, zeby stworzyc jeszcze lepsze warunki do implantacji.Mozecie sprobowac, moze akurat bedzie to ten zloty srodek[emoji2]

Szału z endo nigdy nie miałam, na naturalnym osiągam max 7-8,a ostatnio na sztucznym przed 5 dni przed transferem mialam 9.

Więc ....krzywdy sobie nie zrobiłam tym zastrzykiem ale mam zachować odległość!) I można jeden po drugim bez odstępu czasu. Estradiol nie powala, ale jest szansa że dogonią jeszcze dwa pęcherzyki! Boziu, spraw żeby urosły! Wtedy byłyby 4, więc już nie ma dramatu...kolejna wizyta w poniedziałek, punkcja czwartek lub piątek ...uffffff:)

reklama
Do góry