reklama
Podobno mozna tez w wewnętrzną cześć uda, ale ja bym sie chyba nie odważyła [emoji16] robilam 3 sztuki jednego wieczoru i po prostu robilam odstepy tak zeby po trojkacie byly jak najdalej od siebie
Zrob jakis wiekszy odstep od jednego. Mniej wiecej w tych okolicach sie robi co na zdjeciu
jagodaaga
Fanka BB :)
Git, teraz już będę mądrzejsza i może od tego ieszs ia leków mi słabo było...Zrob jakis wiekszy odstep od jednego. Mniej wiecej w tych okolicach sie robi co na zdjeciu
Tylko że ja mam gonal, menopur i ten citro coś tam, i gonal mam z jednej strony robić, menopur z drugiej, to gdzie trzeci?
Ja robilam jeden rano a drugi wieczorem. Tak zaczelam jeden rano, a drugi dodalam akurat wieczorem bo tak wypadlo. I nie bylo klopotu..
annemarie
Mam wyniki!!! Estradiol 857, progesteron 1.1 w 6 dniu stymulacji. Lepiej?? Ktoś się zna? Dwa dni wcześniej estradiol 180.
Dzieje sie dzieje[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️kciuki trzymamy zeby tak dalej pieknie rosl, kiedy nast badanie?
Marzycielka7
Tylko że ja mam gonal, menopur i ten citro coś tam, i gonal mam z jednej strony robić, menopur z drugiej, to gdzie trzeci?
Każde leki w brzuch trzeba robić w odległości co najmniej 2 cm od pępka
Marzycielka7
Dziewczyny jest opcja by po podaniu Pregnylu pęcherzyk mimo wszystko nie pękł?
jagodaaga
Czekam dopiero na wizytę, nie wiem jeszcze co i ile urosło i czy w ogole dam znacDzieje sie dzieje[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️kciuki trzymamy zeby tak dalej pieknie rosl, kiedy nast badanie?
jagodaaga
Teraz już wiemKażde leki w brzuch trzeba robić w odległości co najmniej 2 cm od pępka
reklama
E
Estta
Gość
Mi kiedys nie pekl ale po ovitrelleDziewczyny jest opcja by po podaniu Pregnylu pęcherzyk mimo wszystko nie pękł?
Podziel się: