Justyska13
Fanka BB :)
Cos wewnetrznie czuje ze dzidzia sie zadomowila :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos wewnetrznie czuje ze dzidzia sie zadomowila :-)
Tez znam taki przypadekA ja mam kolejnych znajomych - pierwsze bobo po invitro tera drugie naturalnie niespodziewanie. Słyszałam o kilku takich przypadkach. Chyba się jakiś organizmy odblokowują czy coś.))
Obyś miała dobre wewnętrzne przeczuciaCos wewnetrznie czuje ze dzidzia sie zadomowila :-)
Tina jeśli chodzi o dobę transferu zarodka to niestety nie pomogę to nie mam pojęciaDziewczyny wieczorem nadrobię forum a teraz na szybko pisze.
Nie jest wesoło ale gorzej zawsze może być.a co będzie dalej się okaże.Na jednym jajniku pozostałe już nie rosną,mamy ok 5 jajek z drugiego(na początku stymulacji było 12 jajeczek ale wszystko się rozjechało)o ile zdąża dorosnąć do piątku do punkcji.
Jest jedno przodujące stąd decyzja,ze punkcja w piątek.
Będzie transfer świeżaka o ile bedzie z czego.
z uwagi ze mój lekarz nie bywa codziennie w klinice transferuje świeżaka w dobie kiedy będzie i obecnie wypadnie znowu 4 doba(w zeszłym transferze tak miałam) bo 3 czy 5 doby go nie bedzie.
Co dziewczyny o tym sądzicie?
Zamrażać czy transferować w 4 dobie?
Właśnie wróciłam z intralipidu-nie było tak źle z tym wenflonem.
Czarna krew to stara, znaczy, że się oczyszcza. Wiem jakie to niefajne, ja mam polipa i niby wiem, że on może plamić, a za każdym razem jak mam to plamienie to lekko panikuję. Taki już nasz los, wiecznie coś... :/Wczoraj jak pisałam miałam krwotok i w szpitalu wykryto u mnie krwiak. Krwawienie miałam tylko raz przy wymiotach a tak to cały czas czarna lub ciemnobrazowa wydzielina wycieka cały czas. Słyszałam że krwiak się oczyszcza i to normalne ale denerwuje mnie to i już sama nie wiem czy tak powinno być. Biorę luteine dopochwowo więc ta wydzielina to pewnie też od tego.
Kurde, co ta stymulacja... Ja bym stawiała na swieżaka w 4 dobie. Idź za ciosem.Dziewczyny wieczorem nadrobię forum a teraz na szybko pisze.
Nie jest wesoło ale gorzej zawsze może być.a co będzie dalej się okaże.Na jednym jajniku pozostałe już nie rosną,mamy ok 5 jajek z drugiego(na początku stymulacji było 12 jajeczek ale wszystko się rozjechało)o ile zdąża dorosnąć do piątku do punkcji.
z uwagi ze mój lekarz nie bywa codziennie w klinice transferuje świeżaka w dobie kiedy będzie i obecnie wypadnie znowu 4 doba(w zeszłym transferze tak miałam) bo 3 czy 5 doby go nie bedzie.
Oj przytule będę głaskać mojego kłębuszka[emoji7][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Wiem ze to nie spełnienie marzeń, ale wazne zeby te 5 bylo dobrych i dojrzalych.Dziewczyny wieczorem nadrobię forum a teraz na szybko pisze.
Wiem ze to nie spełnienie marzeń, ale wazne zeby te 5 bylo dobrych i dojrzalych.