No to super wynik, niech sie pieknie zapladniana i rosna[emoji3][emoji3][emoji3]
I wzajemnie Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super wynik, niech sie pieknie zapladniana i rosna[emoji3][emoji3][emoji3]
Wiesz co , pierwszy raz ogólnie jak zaczęłam stymulację i pierwszy zastrzyk to ,zaczęło mi się robić słabo , pot że mnie leciał ale to był strach ale ogólnie czułam się dobrze po każdych lekach , nic nie było , nie zauważyłam żebym przytula, czy jakieś zmiany nastrojów , było wszystko ok , no może brzuch bolał od tych wkuc ale nic więcejI jak się czułaś po nim ?
Bez badania, nie pytajcie dlaczego, bo nie umiem odpowiedzieć na to pytanie............@sksk badaliście tego jedynaka, czy odpuściłaś?
Wydaje mi się, że po to bierze się estrofem, żeby zablokować naturalną owulkę i transferować, kiedy endo będzie dobre, a nie kiedy peknie pęcherzyk- jesteś po prostu na cyklu sztucznym i wszystko jest ok.
A czemu nie robisz sobie wielkich nadziei?
Też mi się tak coć wydawało, ale ja wole to teraz widzieć w czarnych barwach i wszędzie szukać prblemu ot cala ja, śledze forum i mam przeczucie, ze przypadkiem mozemy transferować razem z @Olk@24 - tak mi intuicja mówi, ale w sobote może się dowiemDokladnie, nie ma byc zadnego pecherzyka i owulacji. Chodzi tylko o wzrost endometrium. Wszystko git.[emoji106]Do soboty jeszcze podrosnie i w przyszlym tyg transfer
Kurcze. Dziś była 15 tabletka. A gdy przejdę na stymulacje wtedy mogę zrobić krzywa? Czy wtedy to już w ogóle nieee..Taak, to cykl sztuczny. Estrofem blokuje owulację i potem ciąża jest utrzymywana tylko lekami (doóki łożysko sie w pełni nie wykształci). Na tym cyklu liczy się tylko endo. Myslę, że w sobotę już ustalą ci datę transferu
Raczej może. Który dzień już bierzesz? Jeśli to jedna z pierwszych tabletek to jeszcze nie ma tragedii. Wszystkie progestageny podwyższają ryzyko IO i mogą zaburzyć wynik krzywej.
Infekcje pochwy sa okropne. Ja przez 8 miesięcy bralam antybiityk za antybiotykirm i co posiew to nowe glowno wychodziło. Jednego dziada się pozbylam to przyszlt inne i tak w kolko. W koncu bralam z provaga i probiotyk doustny i dopicgwowy i zel do higieny i zel po myciu i w tedt załapało-ocztwiscie byl przy tym antybiotyk. Nie raz bralam dwa doustne. Do kazdego mycia nowy ręczniczek. Dopiero właśnie po tej serii zalapalo a u mnue probkemy zaczęły sie moim zdanien po lactovaginalu bo mialam pojwdyncze e coli, zleciała lactovaginal bo do badania drożnosvi nic nie mogło byc no i sie kurna zaczeloPowiem Wam ze ja nie wiem co robie zle... Przeciez utrzymuje higiene i bym powiedziala ze nawet za bardzo...
A wymaz z pochwy zawsze wychodzi zle znowu cos jest nie tak... Mam dosc... Wczoraj zle informacje dzis tez zle
Wiesz co , pierwszy raz ogólnie jak zaczęłam stymulację i pierwszy zastrzyk to ,zaczęło mi się robić słabo , pot że mnie leciał ale to był strach ale ogólnie czułam się dobrze po każdych lekach , nic nie było , nie zauważyłam żebym przytula, czy jakieś zmiany nastrojów , było wszystko ok , no może brzuch bolał od tych wkuc ale nic więcej
Mi mąż robił zastrzyki w brzuch będzie dobrzeMam nadzieje ze i mnie nic nie dopadnie bo sama ze sobą nowe utrzymam a co dopiero mąż [emoji16]
Mi mąż robił zastrzyki w brzuch będzie dobrze
To trzymam kciuki za wspólny transferBez badania, nie pytajcie dlaczego, bo nie umiem odpowiedzieć na to pytanie............
Też mi się tak coć wydawało, ale ja wole to teraz widzieć w czarnych barwach i wszędzie szukać prblemu ot cala ja, śledze forum i mam przeczucie, ze przypadkiem mozemy transferować razem z @Olk@24 - tak mi intuicja mówi, ale w sobote może się dowiem