reklama
Tak, nie wiem dlaczego, ale tak, właśnie się przygotowuje. Mam jakiś 8 dc, biorę encotron i estrofen, w sobotę mam wizytę. Ale nie robię sobie nadzieji. Oczywiście panikuje, że nawet do transferu nie dojdzie. Byłam dziś u ginekologa u sobie i nawet nie było pęcherzyka w jajnikach, a endometrium podobno jakieś 8 mm. Nie wiesz czy jak nie wytworzy się naturalny pęcherzyk to robią mimo to transfer?jasne, że się podzielę
A co u Ciebie? na czym stanęło? Transferujecie tego bąbelka?
Justyska13
Fanka BB :)
Biorę w ciemno!!! ;P
sssurykatka
Wydaje mi się, że po to bierze się estrofem, żeby zablokować naturalną owulkę i transferować, kiedy endo będzie dobre, a nie kiedy peknie pęcherzyk- jesteś po prostu na cyklu sztucznym i wszystko jest ok.Tak, nie wiem dlaczego, ale tak, właśnie się przygotowuje. Mam jakiś 8 dc, biorę encotron i estrofen, w sobotę mam wizytę. Ale nie robię sobie nadzieji. Oczywiście panikuje, że nawet do transferu nie dojdzie. Byłam dziś u ginekologa u sobie i nawet nie było pęcherzyka w jajnikach, a endometrium podobno jakieś 8 mm. Nie wiesz czy jak nie wytworzy się naturalny pęcherzyk to robią mimo to transfer?
A czemu nie robisz sobie wielkich nadziei?
annemarie
Wydaje mi się, że po to bierze się estrofem, żeby zablokować naturalną owulkę i transferować, kiedy endo będzie dobre, a nie kiedy peknie pęcherzyk- jesteś po prostu na cyklu sztucznym i wszystko jest ok.
A czemu nie robisz sobie wielkich nadziei?
Dokladnie, nie ma byc zadnego pecherzyka i owulacji. Chodzi tylko o wzrost endometrium. Wszystko git.[emoji106]Do soboty jeszcze podrosnie i w przyszlym tyg transfer
Dzięki za pamięćTak ja miałam.co chcesz wiedzieć?
Pomagamy!Niech Skarbek nabiera sił!
Marghi88 wiem jak Ci ciężko ale nie strzelaj sobie,działaj jeszcze i najwyżej poczekaj na mnie U mnie trzecia stymulacja ,w poprzednich miałam tylko po jednym zarodku i żaden ze mną nnnie został.Pamiętaj,że nam też się uda,no musi!Wiem jakie to cholernie trudne i niesprawiedliwe ale tutaj w kupie raźniej i dziewczyny są nieocenionym wsparciem.
To był czwarty transfer z pierwszej stymulacji?
Robiłaś immunologię?
@Dzoannna @Małgoś86 ależ jajco branie!!To teraz trzymamy kciuki za seksik Oby zostało z Wami jak najwięcej i pięknej.
@annemarie @dżoasia dziękuje za wszystkie rady.
@Forget-me-not... @Akatombo jak się dziewczyny czujecie?Mam nadzieje,że zbieracie siły do dalszej walki(wielkie serducho)
Dziewczyny z Krakowa i okolic gdzie miałyście podany intralipyd w naszym mieście?
Mam nie lada problem z tym!!!
Czy któraś ma do sprzedania INTRALIPYD 20%??
Ja już otarłam łzy i działam dalej - w piątek jadę do diabetologa z wynikami glukozy i insuliny. A może nuż coś pomoże... Mamy jeszcze ostatnie dwa słabsze zarodki - chcę po nie wrócić w marcu.
A ty kiedy planujesz podejście?
O jezusie dobrnelam do konca. Miliard postow
Pewnie maz tez jest zarazony i co Ty sie wyleczysz to on zaraza na nowo. Musicie sie oboje przeleczyc.Powiem Wam ze ja nie wiem co robie zle... Przeciez utrzymuje higiene i bym powiedziala ze nawet za bardzo...
A wymaz z pochwy zawsze wychodzi zle znowu cos jest nie tak... Mam dosc... Wczoraj zle informacje dzis tez zle
Tak mi przykroNie wiem już sama, 4 raz nic nie ruszyło. Zarodków brak. Nadziei brak.
Pozostaje strzelić sobie w łeb.
A jestem jestem. Czekam. Biore antyki. Chyba 10 tabletka. Pod koniec opakowania wizyta przed crio. Takze jeszcze troszke@Kurcia co u Ciebie? Ile jeszcze czekasz?
reklama
dżoasia
Taak, to cykl sztuczny. Estrofem blokuje owulację i potem ciąża jest utrzymywana tylko lekami (doóki łożysko sie w pełni nie wykształci). Na tym cyklu liczy się tylko endo. Myslę, że w sobotę już ustalą ci datę transferuTak, nie wiem dlaczego, ale tak, właśnie się przygotowuje. Mam jakiś 8 dc, biorę encotron i estrofen, w sobotę mam wizytę. Ale nie robię sobie nadzieji. Oczywiście panikuje, że nawet do transferu nie dojdzie. Byłam dziś u ginekologa u sobie i nawet nie było pęcherzyka w jajnikach, a endometrium podobno jakieś 8 mm. Nie wiesz czy jak nie wytworzy się naturalny pęcherzyk to robią mimo to transfer?
Raczej może. Który dzień już bierzesz? Jeśli to jedna z pierwszych tabletek to jeszcze nie ma tragedii. Wszystkie progestageny podwyższają ryzyko IO i mogą zaburzyć wynik krzywej.Cześć Dziewczyny! Mam pytanie czy stosowanie antykoncepcji do długiego protokołu może zaburzyc krzywa cukrowa, insulinowa?
Chciałabym to sobie zbadac na własną rękę dzięki wam i temu forum.
Podziel się: