Z tą pracą to faktycznie. Chyba wezmę urlop do konca tyg. Byłam u lekarza i mnie uspokoił. Kazał odpoczywac. Na usg powiedział że widać zarys zarodkaBaylee jak bordowe to stara krew. Moglo wczoraj przy badaniu naczynko strzelic i teraz dopiero to polecialo. Bo poki nie jest to zywa krew , naprawde lecaca to spokojnie. Do pracy bym nie szla
reklama
Ja jak tak powiedziałam to już jak byłam w ciąży i to widocznej to każdy bał się mnie zapytaćOoo to dobry tekst[emoji106]
annemarie
Fanka BB :)
Z tą pracą to faktycznie. Chyba wezmę urlop do konca tyg. Byłam u lekarza i mnie uspokoił. Kazał odpoczywac. Na usg powiedział że widać zarys zarodka
No i pieknie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
misis188
Ja ze zleceniem chodzikam na SOR i podawali lub do rodzinnegoTina35@ jesli masz zlecenie , a chyba masz moga ci podac Intralipid w Angeliusie w Katowicach( 400 zl) swojego nie musisz miec ze sobą , albo w Gyncentrum na tej samej zasadzie.Moze zadzwon i dowiedz sie szczegolow[emoji106][emoji6]
Widzisz, jak się człowiek zakręci to gubi się w wszystkim jednak jakby nie było czekam info jutro, jeśli tylko zechcesz się z nami podzielić informacjąJak któraś ma za dużo na doopie to chętnie przyjmę - wzamian oddam z cyca
Jutro jest czwartek haha
Ja od dnia transferu, ale przez rodzaj pracy. Jakby była inna to pewnie bym jeszcze popracowała
sprawdzałaś poziom progesteronu? Może warto by coś dołożyć. Nie boli cie brzuch? Poleż, weź nospe, magnez, jeśli nie ma tego dużo to może przejdzie. Ja teraz dość często mam jakieś plamienia nie wiedzieć skąd, bo na usg ostatnio wszystko było ponoć idealnie
Ja zawsze róbuje uchwycić moment zasypiania - leżę i się wgapiam w sufit i powtarzam sobie w myślach "jeszcze nie śpię, jeszcze nie śpię" - po czym budzę się już po wszystkim ;P
Pasikonik ma dosłać receptę i mówiłam o tym skierowaniu na podanie ale nie wiem czy załączy.Masz na Intralipid recepte i zlecenie?
Wole zakupić od dziewczyn jeśli im leży bo nie wiem kiedy recepta dojdzie a za 1,5 tyg muszę mieć już podane.
dżoasia
jasne, że się podzielęWidzisz, jak się człowiek zakręci to gubi się w wszystkim jednak jakby nie było czekam info jutro, jeśli tylko zechcesz się z nami podzielić informacją
A co u Ciebie? na czym stanęło? Transferujecie tego bąbelka?
Justyska13
Asia ja Ci oddan dupcie a ty dawaj cyce. Moja budowa szczupla z pupcia Jennifer Lopez ;-) z małymi cycami A/BJak któraś ma za dużo na doopie to chętnie przyjmę - wzamian oddam z cyca
Jutro jest czwartek haha
Ja od dnia transferu, ale przez rodzaj pracy. Jakby była inna to pewnie bym jeszcze popracowała
sprawdzałaś poziom progesteronu? Może warto by coś dołożyć. Nie boli cie brzuch? Poleż, weź nospe, magnez, jeśli nie ma tego dużo to może przejdzie. Ja teraz dość często mam jakieś plamienia nie wiedzieć skąd, bo na usg ostatnio wszystko było ponoć idealnie
Ja zawsze róbuje uchwycić moment zasypiania - leżę i się wgapiam w sufit i powtarzam sobie w myślach "jeszcze nie śpię, jeszcze nie śpię" - po czym budzę się już po wszystkim ;P
reklama
dżoasia
Biorę w ciemno!!! ;PAsia ja Ci oddan dupcie a ty dawaj cyce. Moja budowa szczupla z pupcia Jennifer Lopez ;-) z małymi cycami A/B
Podziel się: