reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Baylee jak bordowe to stara krew. Moglo wczoraj przy badaniu naczynko strzelic i teraz dopiero to polecialo. Bo poki nie jest to zywa krew , naprawde lecaca to spokojnie. Do pracy bym nie szla‍♀️
Z tą pracą to faktycznie. Chyba wezmę urlop do konca tyg. Byłam u lekarza i mnie uspokoił. Kazał odpoczywac. Na usg powiedział że widać zarys zarodka

reklama
Tina35@ jesli masz zlecenie , a chyba masz moga ci podac Intralipid w Angeliusie w Katowicach( 400 zl) swojego nie musisz miec ze sobą , albo w Gyncentrum na tej samej zasadzie.Moze zadzwon i dowiedz sie szczegolow[emoji106][emoji6]
Ja ze zleceniem chodzikam na SOR i podawali lub do rodzinnego

Jak któraś ma za dużo na doopie to chętnie przyjmę - wzamian oddam z cyca :D

Jutro jest czwartek haha :D

Ja od dnia transferu, ale przez rodzaj pracy. Jakby była inna to pewnie bym jeszcze popracowała

sprawdzałaś poziom progesteronu? Może warto by coś dołożyć. Nie boli cie brzuch? Poleż, weź nospe, magnez, jeśli nie ma tego dużo to może przejdzie. Ja teraz dość często mam jakieś plamienia nie wiedzieć skąd, bo na usg ostatnio wszystko było ponoć idealnie

Ja zawsze róbuje uchwycić moment zasypiania - leżę i się wgapiam w sufit i powtarzam sobie w myślach "jeszcze nie śpię, jeszcze nie śpię" - po czym budzę się już po wszystkim ;P
Widzisz, jak się człowiek zakręci to gubi się w wszystkim :) jednak jakby nie było czekam info jutro, jeśli tylko zechcesz się z nami podzielić informacją

Dziewczyny dziś jest 7dpt.
Zaczęłam mieć żółtawą wydzieline. ( na wkladce) czy to okres się domaga przyjscia? Biorę dalej jak kazali estrofem 2x1 i 3 x1 lutinus no i tą gorzką luteine pod język. A może jakiś stan zapalny się tworzy?

Jak któraś ma za dużo na doopie to chętnie przyjmę - wzamian oddam z cyca :D

Jutro jest czwartek haha :D

Ja od dnia transferu, ale przez rodzaj pracy. Jakby była inna to pewnie bym jeszcze popracowała

sprawdzałaś poziom progesteronu? Może warto by coś dołożyć. Nie boli cie brzuch? Poleż, weź nospe, magnez, jeśli nie ma tego dużo to może przejdzie. Ja teraz dość często mam jakieś plamienia nie wiedzieć skąd, bo na usg ostatnio wszystko było ponoć idealnie

Ja zawsze róbuje uchwycić moment zasypiania - leżę i się wgapiam w sufit i powtarzam sobie w myślach "jeszcze nie śpię, jeszcze nie śpię" - po czym budzę się już po wszystkim ;P
Asia ja Ci oddan dupcie a ty dawaj cyce. Moja budowa szczupla z pupcia Jennifer Lopez ;-) z małymi cycami A/B

reklama
Do góry