reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak myslalam ze ci odrocza tak jak mi ale zobaczysz ze dzieki temu bedzie udany ;-) organizm odpocznie i na spokojnie za miesiac :-) z mrozonek masz 60% szans juz to dowiedli naukowo wiec w niektorych krajach juz tylko z mrozonek robia bo to zdrowiej dla Matki i pozytywne transfery zwiekszaja sie o 20% 8-)

W sumie tez sie ciesze ze wieksze szanse beda:)

Hej Dziewczyny dzięki za kciuki
U mnie 26 jajek z tym ze ja mam pcos wiec pewnie większość zdegenerowana ostatnio przy takiej ilości 6 się nadawało oby było choć tyle - no cóż to czekam :)

Aaa j blokuje conajmniej do wtorku telefony z Invicty; )

No to super wynik, niech sie pieknie zapladniana i rosna[emoji3][emoji3][emoji3]

Czy któraś z Was stosowała Cetrotide ?
Tak ja miałam.co chcesz wiedzieć? :)
Dziewczynki, przeklejam info z Cieżaróweczek po in vitro - jest zbiórka na pomagam.pl dla Gosi i Oliwki.
Dla tych co nie znają Gosi i Oliwki - Gosia dużo udzielała się na naszym forum, dzieliła się z nami swoją wiedzą, pomagała zlokalizować odpowiednie miejsca na brzuchu na zastrzyki itp. Jej córeczka o którą tak długo walczyła postanowiła wyjść z brzucha mamy w 25 tygodniu, jest skrajnym wcześniakiem.
Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj Pomoc małej wojowniczce | Gosia Aazz na Pomagam.pl
Pomagamy!Niech Skarbek nabiera sił!
Nie wiem już sama, 4 raz nic nie ruszyło. Zarodków brak. Nadziei brak.
Pozostaje strzelić sobie w łeb.
Marghi88 wiem jak Ci ciężko :( ale nie strzelaj sobie,działaj jeszcze i najwyżej poczekaj na mnie ;) U mnie trzecia stymulacja ,w poprzednich miałam tylko po jednym zarodku i żaden ze mną nnnie został.Pamiętaj,że nam też się uda,no musi!Wiem jakie to cholernie trudne i niesprawiedliwe ale tutaj w kupie raźniej i dziewczyny są nieocenionym wsparciem.
To był czwarty transfer z pierwszej stymulacji?
Robiłaś immunologię?
@Dzoannna @Małgoś86 ależ jajco branie!!To teraz trzymamy kciuki za seksik ;) Oby zostało z Wami jak najwięcej i pięknej.

@annemarie @dżoasia dziękuje za wszystkie rady.
@Forget-me-not... @Akatombo jak się dziewczyny czujecie?Mam nadzieje,że zbieracie siły do dalszej walki(wielkie serducho)

Dziewczyny z Krakowa i okolic gdzie miałyście podany intralipyd w naszym mieście?
Mam nie lada problem z tym!!!
Czy któraś ma do sprzedania INTRALIPYD 20%??

Tak ja miałam.co chcesz wiedzieć? :)

Pomagamy!Niech Skarbek nabiera sił!

Marghi88 wiem jak Ci ciężko :( ale nie strzelaj sobie,działaj jeszcze i najwyżej poczekaj na mnie ;) U mnie trzecia stymulacja ,w poprzednich miałam tylko po jednym zarodku i żaden ze mną nnnie został.Pamiętaj,że nam też się uda,no musi!Wiem jakie to cholernie trudne i niesprawiedliwe ale tutaj w kupie raźniej i dziewczyny są nieocenionym wsparciem.
To był czwarty transfer z pierwszej stymulacji?
Robiłaś immunologię?
@Dzoannna @Małgoś86 ależ jajco branie!!To teraz trzymamy kciuki za seksik ;) Oby zostało z Wami jak najwięcej i pięknej.

@annemarie @dżoasia dziękuje za wszystkie rady.
@Forget-me-not... @Akatombo jak się dziewczyny czujecie?Mam nadzieje,że zbieracie siły do dalszej walki(wielkie serducho)

Dziewczyny z Krakowa i okolic gdzie miałyście podany intralipyd w naszym mieście?
Mam nie lada problem z tym!!!
Czy któraś ma do sprzedania INTRALIPYD 20%??

Masz na Intralipid recepte i zlecenie?

Tina35@ jesli masz zlecenie , a chyba masz moga ci podac Intralipid w Angeliusie w Katowicach( 400 zl) swojego nie musisz miec ze sobą , albo w Gyncentrum na tej samej zasadzie.Moze zadzwon i dowiedz sie szczegolow[emoji106][emoji6]

reklama
Do góry