reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak myslalam ze ci odrocza tak jak mi ale zobaczysz ze dzieki temu bedzie udany ;-) organizm odpocznie i na spokojnie za miesiac :-) z mrozonek masz 60% szans juz to dowiedli naukowo wiec w niektorych krajach juz tylko z mrozonek robia bo to zdrowiej dla Matki i pozytywne transfery zwiekszaja sie o 20% 8-)

W sumie tez sie ciesze ze wieksze szanse beda:)

Hej Dziewczyny dzięki za kciuki
U mnie 26 jajek z tym ze ja mam pcos wiec pewnie większość zdegenerowana ostatnio przy takiej ilości 6 się nadawało oby było choć tyle - no cóż to czekam :)

Aaa j blokuje conajmniej do wtorku telefony z Invicty; )

No to super wynik, niech sie pieknie zapladniana i rosna[emoji3][emoji3][emoji3]

Czy któraś z Was stosowała Cetrotide ?
Tak ja miałam.co chcesz wiedzieć? :)
Dziewczynki, przeklejam info z Cieżaróweczek po in vitro - jest zbiórka na pomagam.pl dla Gosi i Oliwki.
Dla tych co nie znają Gosi i Oliwki - Gosia dużo udzielała się na naszym forum, dzieliła się z nami swoją wiedzą, pomagała zlokalizować odpowiednie miejsca na brzuchu na zastrzyki itp. Jej córeczka o którą tak długo walczyła postanowiła wyjść z brzucha mamy w 25 tygodniu, jest skrajnym wcześniakiem.
Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj Pomoc małej wojowniczce | Gosia Aazz na Pomagam.pl
Pomagamy!Niech Skarbek nabiera sił!
Nie wiem już sama, 4 raz nic nie ruszyło. Zarodków brak. Nadziei brak.
Pozostaje strzelić sobie w łeb.
Marghi88 wiem jak Ci ciężko :( ale nie strzelaj sobie,działaj jeszcze i najwyżej poczekaj na mnie ;) U mnie trzecia stymulacja ,w poprzednich miałam tylko po jednym zarodku i żaden ze mną nnnie został.Pamiętaj,że nam też się uda,no musi!Wiem jakie to cholernie trudne i niesprawiedliwe ale tutaj w kupie raźniej i dziewczyny są nieocenionym wsparciem.
To był czwarty transfer z pierwszej stymulacji?
Robiłaś immunologię?
@Dzoannna @Małgoś86 ależ jajco branie!!To teraz trzymamy kciuki za seksik ;) Oby zostało z Wami jak najwięcej i pięknej.

@annemarie @dżoasia dziękuje za wszystkie rady.
@Forget-me-not... @Akatombo jak się dziewczyny czujecie?Mam nadzieje,że zbieracie siły do dalszej walki(wielkie serducho)

Dziewczyny z Krakowa i okolic gdzie miałyście podany intralipyd w naszym mieście?
Mam nie lada problem z tym!!!
Czy któraś ma do sprzedania INTRALIPYD 20%??

Tak ja miałam.co chcesz wiedzieć? :)

Pomagamy!Niech Skarbek nabiera sił!

Marghi88 wiem jak Ci ciężko :( ale nie strzelaj sobie,działaj jeszcze i najwyżej poczekaj na mnie ;) U mnie trzecia stymulacja ,w poprzednich miałam tylko po jednym zarodku i żaden ze mną nnnie został.Pamiętaj,że nam też się uda,no musi!Wiem jakie to cholernie trudne i niesprawiedliwe ale tutaj w kupie raźniej i dziewczyny są nieocenionym wsparciem.
To był czwarty transfer z pierwszej stymulacji?
Robiłaś immunologię?
@Dzoannna @Małgoś86 ależ jajco branie!!To teraz trzymamy kciuki za seksik ;) Oby zostało z Wami jak najwięcej i pięknej.

@annemarie @dżoasia dziękuje za wszystkie rady.
@Forget-me-not... @Akatombo jak się dziewczyny czujecie?Mam nadzieje,że zbieracie siły do dalszej walki(wielkie serducho)

Dziewczyny z Krakowa i okolic gdzie miałyście podany intralipyd w naszym mieście?
Mam nie lada problem z tym!!!
Czy któraś ma do sprzedania INTRALIPYD 20%??

Masz na Intralipid recepte i zlecenie?

Tina35@ jesli masz zlecenie , a chyba masz moga ci podac Intralipid w Angeliusie w Katowicach( 400 zl) swojego nie musisz miec ze sobą , albo w Gyncentrum na tej samej zasadzie.Moze zadzwon i dowiedz sie szczegolow[emoji106][emoji6]

reklama
Do góry