dżoasia
Fanka BB :)
Jak któraś ma za dużo na doopie to chętnie przyjmę - wzamian oddam z cycaJa wtedy odpowiadam głaszcząc sie po brzuchu: tak, to pierogi
Ciesz się, ja też brzucha dostaję, ale to.latwiej zgubić nić z tyłka
Jutro jest czwartek hahaOj, tam i tak jest już dobrze, trzymam kciuki za jutro.
Jutro czy w czwartek?
Ja od dnia transferu, ale przez rodzaj pracy. Jakby była inna to pewnie bym jeszcze popracowałaDziewczyny w którym tyg ciąży poszlyscie na zwolnienie lekarskie tak już do konca aż do porodu? Planuję od 13 tyg. Cxy to nie za wcześnie?
sprawdzałaś poziom progesteronu? Może warto by coś dołożyć. Nie boli cie brzuch? Poleż, weź nospe, magnez, jeśli nie ma tego dużo to może przejdzie. Ja teraz dość często mam jakieś plamienia nie wiedzieć skąd, bo na usg ostatnio wszystko było ponoć idealniedziewczyny pojawilo sie krwawienie tak strasznie sie boje
nie jest tego duzo bardzo , dopoerp na papierze zobaczylam po wizycie w toalecie , co ja mam zrobic/? biore progesteron dopochw, wczoraj bylam na wizycie oi bylo w porzadku wszystko
Ja zawsze róbuje uchwycić moment zasypiania - leżę i się wgapiam w sufit i powtarzam sobie w myślach "jeszcze nie śpię, jeszcze nie śpię" - po czym budzę się już po wszystkim ;PJeśli dobrze pamiętam to chyba on też robił mi punkcję, ale się tylko przywitał. Wtedy byłam tak roztrzęsiona, że zapamiętałam tylko jak mówiłam do anestezjologa, że nie śpię jeszcze haha a on do mnie "wiem, wiem, widzimy"