reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiem Wam ze ja nie wiem co robie zle... Przeciez utrzymuje higiene i bym powiedziala ze nawet za bardzo...
A wymaz z pochwy zawsze wychodzi zle znowu cos jest nie tak... Mam dosc... Wczoraj zle informacje dzis tez zle
Kama mąż też był leczony? Co ci wychodzi grzyby czy bakterie? Czy masz objawy typu żółty sluz swędzemie? Czy jesz cukier? I od jak dawna masz problemý? Napisz jak się leczysz? Co ci zapisują?

reklama
Kurde dziewczyny
Albo glowa mnie zaczyna nawalac poprostu z pogody
Albo mam podswiadomego stresa i tak sie czuje dziwnie... chyba sie denerwuje tym co nadchodzi jutro - nawet nie sadzilam ze bede az tak bardzo przezywac.
Troche ciezko mi nad tym zapanowac..
Pomaga mi jedynie myslenie: zeby komoreczki sie nie stresowaly[emoji1][emoji1][emoji1]
I tego sie trzymam:)
Ale tez pewnie brzuch jest maksymalnie napiety dzis i moze to wywoluje jakies napiecie... jak sie czulyscie po punkcji? Ile dni dochodzilyscie do siebie?
Miala ktoras z Was hiperke i moze sie podzielic doswiadczeniem?

Hej ja też jutro punkcja - również mam stresa mimo że to już 3 raz .A w jakiej klinice ? Ja Invicta Gdańsk

Na jutro zaplanowana jest punkcja.
W niedziele ostatni zastrzyk z mensinorm plus ovaleap

Prolaktyne robilam rano
Ale nie na czczo a czytalam ze tak trzeba...
Duze to jest przekroczenie??

Estradiol - pytanie czy to sie kwalifikuje do odroczenia transferu?

Ale estradiol !!! Ja niecałe 3000 tys - będziesz mieć pewnie duzzoo jajek

Okresu nie będziesz miała póki bierzesz progesteron. Tak mi się wydaje.
Ja z 2xaa miałam biochemiczna ciąże a 1xbc biega w brzuchu. [emoji6] bliźniaki z 3 dniowych
Wiec tymi klasami nie ‚a w ogóle się do sugerować [emoji6] klasy nic nie mówią o genetyce Zarodka tylko o ich biologicznej jakości
Życzę Ci podobnej historii jak mija i ze następny mrozaczek będzie biegał w brzuchu. [emoji6]

Gratuluję Kochana. Mam nadzieję że dzieciątko będzie rosło zdrowe okrąglutkie. To takie powiedzenie, w pozytywnym znaczeniu.

Kochana nie ma tablic matematycznych dla zarodków [emoji6] jedne to bolty i startują szybciutko inne trochę wolniej.
Nie analizuj tylko [emoji6]
A maszyny usg tez różne - jedne to siemensy z tego roku inne jakieś 10latki. ;)
Tak, ale jak ciałko żólte ma ponad 7 mm i nie ma zarodka to to źle rokuje - tak było u Asi Rak i się niestety sprawdziło. Tak samo jak pęcherzyk jest powyżej 25 mm i nie ma serduszka to też niekorzystny objaw. Ale u Baylee wymiary klasa :)
Słyszałam rano w tv :/. Radni PiS przesunęli milion zł na naprotechnologię, bo to są "realne szanse". Drugi miliom ch.. wie na co. Aż mną zatrzęsło.

A u @Dzoannna wysoka prolaktyna to nie wynik stymulacji?

Tak, ale jak ciałko żólte ma ponad 7 mm i nie ma zarodka to to źle rokuje - tak było u Asi Rak i się niestety sprawdziło. Tak samo jak pęcherzyk jest powyżej 25 mm i nie ma serduszka to też niekorzystny objaw. Ale u Baylee wymiary klasa :)

Słyszałam rano w tv :/. Radni PiS przesunęli milion zł na naprotechnologię, bo to są "realne szanse". Drugi miliom ch.. wie na co. Aż mną zatrzęsło.

A u @Dzoannna wysoka prolaktyna to nie wynik stymulacji?
no właśnie czytałam, że stymulacja może podnosić prolaktynę, nigdy nie była ona poza normą u mnie, a dwa że od 2 dni mam ogromne piersi i swędzące więc to pewnie efekt prolaktyny również... zobaczę co doktorek na to powie jutro :)

reklama
Ale estradiol !!! Ja niecałe 3000 tys - będziesz mieć pewnie duzzoo jajek
no tak, tylko muszę poczytać, bo dziewczyny pisały od ilu wskazane jest odroczenie transferu...
i czy to nie spowoduje hiperstymulacji...
jajek jest sporo, oby były "dobre" i plemniki oby miały jutro swój dobry dzień, bo z tym u nas różnie...

Do góry