reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy na stymulacji się puchnie ? Tylyscie od leków?

Dzięki stymulacji zyskałam dodatkowe 2 kg :-D
Z tym, że u mnie to nie problem, bo ja wcześniej przez rok chodziłam na siłownię, żeby zwiększyć wagę, bo byłam na granicy niedowagi i przy naturalnych staraniach wszyscy na to zwalali winę (nieważne, że poziom estrogenu i progesteronu był ok)

Dzięki stymulacji zyskałam dodatkowe 2 kg :-D
Z tym, że u mnie to nie problem, bo ja wcześniej przez rok chodziłam na siłownię, żeby zwiększyć wagę, bo byłam na granicy niedowagi i przy naturalnych staraniach wszyscy na to zwalali winę (nieważne, że poziom estrogenu i progesteronu był ok)

A samopoczucie?

Napro z tego co wiem ma czasem sens dla.ludzi, którzy dopiero sie diagnozuja - zlecają badania typu bad nasienia, hormony u kobiet - ale jak wyjdzie.nasienie jak u nas, bez szans na ciażę, to zalecają modlitwę lub adopcję. A te wszystkie badania i tak dobra klinika wykona, a za wszystko i tak placi pacjent.
To ja wole opcje ifv i modlitwy ten pakiet mi odpowiada ;-)

reklama
Możesz go zapytać o to colostrum, ciekawe co Tobie powie. Ale myślę, że skoro określił Twój układ immuno jako agresywny to Ci odradzi. Kiedy masz mieć kolejną wizytę?

Póki co jest git :) Kiedy następna wizyta? U mnie serduszka były w 5+4, ale jedno ładnie biło, a drugie się dopiero rozkręcało, było widać tylko pulsujące tętniczki, więc widzisz, że każda ciąża inna ;)

@Marghi88 wywołuję Cię do odpowiedzi! Jak Twoja beta wczorajsza???!!!
Szkoda gadać, beta ujemna. Dziękuję że pamiętałaś o mnie.

Do góry