reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Osobiście , lub na meila wysyłali ale dają kod do odbioru na meila , o ile dobrze pamiętam , a te badania które wstawilas ,to robiłam te same prócz dwóch i bez konsultacji psychologicznej mogliśmy iść ale nie musieliśmy ,wszystkie te badania ja musiałam robić przed stymulacja ale nie pamiętam ile były ważne .
Dziekuje

Cześć dziewczyny :(
Jestem tu nowa, ale nie mam już siły. Jestem po drugim transferze i dziś beta w 9 dniu po transferze 1,89 :( :( :( Mąż ma jeszcze nadZieje, ale ja .....

Powiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
Kiedys mi wysylali ale musisz zlozyc u nich takie dokumenty ze zgoda i podac tam adres na jaki maja wyslac, kod do otwarcia Wiadomości i oni wysylaja jeszcze w jakims programie ktory musisz sciagnac mega to bylo skaplikowane masakra.

reklama
Dzieczyny to jest lista badan które dostalam od lekarza i pewnie powoli bedzie mi je zlecal. Mam pytanie ile wazne sa te badania przed transferem? Kiedy sie je wykonuje? Tzn które przed stymulacja, które przed punkcja itp. Bede wdzieczna.
Zobacz załącznik 939943

Zależy od polityki kliniki - u mnie pół roku.
Ja dostałam listę i w zabiegowym zrobiłam wszystkie bo wszystkie przed punkcja trzeba mieć.

Do góry