U nas jest tak że jak poprosisz to bez problemu wysyłają na maila wyniki badań z tym że zawsze są zaszyfrowane że względów ochrony danych osobowychPowiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
reklama
U nas jest tak że jak poprosisz to bez problemu wysyłają na maila wyniki badań z tym że zawsze są zaszyfrowane że względów ochrony danych osobowychPowiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
Marzycielka7
Fanka BB :)
Powiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
My upoważniliśmy siebie na miejscu jak byliśmy w klinice i później dzwoniłam do kliniki z prośba by wysyłano mi wyniki na portal
Ja miałam hybrydy i nie było żadnego problemu. Wydaje mi się, że nic już, najważniejsze żeby być na czczo i tyleMam pytanie: czy do punkcji konieczne jest zdjecie lakieru hybrydowego z paznokci u rąk??
Cos jeszcze poza tym ze trzeba byc na czczo?
Osobiście , lub na meila wysyłali ale dają kod do odbioru na meila , o ile dobrze pamiętam , a te badania które wstawilas ,to robiłam te same prócz dwóch i bez konsultacji psychologicznej mogliśmy iść ale nie musieliśmy ,wszystkie te badania ja musiałam robić przed stymulacja ale nie pamiętam ile były ważne .Powiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
Ja miałam hybrydy i nie było żadnego problemu. Wydaje mi się, że nic już, najważniejsze żeby być na czczo i tyle
@Kingul Kinga jaka klinika ?? Bo ja się zastanawiam czy ściągać. .. poprzednio pojechałam bez make up i paznokci a tam laski z make up i hybrydami i nie było żadnego problemu
Sol
Wow. No to szalejesz kochana!Dzień dobry wszystkim wracam właśnie z usg . Dziś jest 20 dpt i.... są dwa pęcherzyki . Wizyta serduszkowa w przyszłym tygodniu
Trzymam kciuki!
Dobrze że ja tylko 1 zrobiłam bo chciałam lecieć do apteki po jakiś lepszy haha.Hihi ja w 4dpt blastocyst robiłam betę i była zero a sikańce oszukańce w 6 i 7dpt były negatywne. Dobrze że mnie dziewczyny ochrzaniły (DZIĘKUJĘ!!!!) bo stres niepotrzebny był.
No cóż jutro beta prawdę powie
reklama
sssurykatka
Możesz.zdjąć jeden paznokieć.np. To raczej ważne dla anestezjologa.Mam pytanie: czy do punkcji konieczne jest zdjecie lakieru hybrydowego z paznokci u rąk??
Cos jeszcze poza tym ze trzeba byc na czczo?
U mnie wszystko trzeba mieć przed rozpoczęciem stymulacji. Grupa krwi ew tylko.na punkcje. Większośc ważna pół roku, niektore.rok, posiewy miesiąc. No i kariotypy całe.życieDzieczyny to jest lista badan które dostalam od lekarza i pewnie powoli bedzie mi je zlecal. Mam pytanie ile wazne sa te badania przed transferem? Kiedy sie je wykonuje? Tzn które przed stymulacja, które przed punkcja itp. Bede wdzieczna.
Zobacz załącznik 939943
Podziel się: