reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
U nas jest tak że jak poprosisz to bez problemu wysyłają na maila wyniki badań z tym że zawsze są zaszyfrowane że względów ochrony danych osobowych

reklama
Powiedzcie mi czy wy jak robicie badania w labie w klinice np wasi mężowie badanie nasinia to musicie je odebrac osobiscir czy wysylaja na maila? Bo u nas napisane jest ze osobiscie lub osoba upowazniona. A nigdy nie pytalam czy na maila moga wyslac
U nas jest tak że jak poprosisz to bez problemu wysyłają na maila wyniki badań z tym że zawsze są zaszyfrowane że względów ochrony danych osobowych

My upoważniliśmy siebie na miejscu jak byliśmy w klinice i później dzwoniłam do kliniki z prośba by wysyłano mi wyniki na portal

Osobiście , lub na meila wysyłali ale dają kod do odbioru na meila , o ile dobrze pamiętam , a te badania które wstawilas ,to robiłam te same prócz dwóch i bez konsultacji psychologicznej mogliśmy iść ale nie musieliśmy ,wszystkie te badania ja musiałam robić przed stymulacja ale nie pamiętam ile były ważne .

Hihi ja w 4dpt blastocyst robiłam betę i była zero a sikańce oszukańce w 6 i 7dpt były negatywne. Dobrze że mnie dziewczyny ochrzaniły (DZIĘKUJĘ!!!!) bo stres niepotrzebny był.
Dobrze że ja tylko 1 zrobiłam bo chciałam lecieć do apteki po jakiś lepszy haha.
No cóż jutro beta prawdę powie:)

reklama
Mam pytanie: czy do punkcji konieczne jest zdjecie lakieru hybrydowego z paznokci u rąk??
Cos jeszcze poza tym ze trzeba byc na czczo?
Możesz.zdjąć jeden paznokieć.np. To raczej ważne dla anestezjologa.
Dzieczyny to jest lista badan które dostalam od lekarza i pewnie powoli bedzie mi je zlecal. Mam pytanie ile wazne sa te badania przed transferem? Kiedy sie je wykonuje? Tzn które przed stymulacja, które przed punkcja itp. Bede wdzieczna.
Zobacz załącznik 939943
U mnie wszystko trzeba mieć przed rozpoczęciem stymulacji. Grupa krwi ew tylko.na punkcje. Większośc ważna pół roku, niektore.rok, posiewy miesiąc. No i kariotypy całe.życie :)

Do góry