Masz.to co ja - zbyt duży wyrzut insuliny. Mam dobrego endokrynologa, powiedział, że możmoże to być odpowiedzialne za problemy z utrzymaniem ciąży, a są też glosy, że może mieć wpływ na implantację. Mi zalecił dietę z niskim indeksem glikemicznym, a potem metforminę. TSH w porządku, prolaktyna chyba nieco za wysoko, nie pamiętam norm. Na pozostałych się nie znam
Wiem i rozumiem, jak któryś raz nie wychodzi, to chciałoby się obstawić wszystkim, co możliwe.
Powiem Ci na własnym przykładzie: u nas też słabe nasienie i mi się wydaje, że to przez to słabe zarodki. Udało mi się dopiero, jak dohodowali je do blastki - jednak przy słabym nasieniu 3-dniowe to nie za dobry pomysł... dużo masz tych mrozaków? Mi po pięciu zarodkach sami w n.ovum zaproponowali hodowlę do blastki (pomysł szefowej). Chyba nie mieli już pomysłu, dlaczego nie wychodzi...
Wiem Biedrona, po naszych przejściach to chyba normalne... tak se mowię
Ooo to my razem idziemy. Ja też 16ty. Jak dokładnie u Ciebie? U mnie dziś dokładnie 16+0. A termin na kiedy? Ja rzygam raz na kilka dni, ale czuję się już znacznie lepiej niż w 1 trymestrze.
Nawet musisz, goraczka bardzo niewskazana. Paracetamol.