Im bliżej USG, tym bardziej się boję, że coś będzie nie tak. Lekarz nie był ostatnio optymistycznie nastawiony. A mąż twierdzi, że jak nie ma plamień, to nie trzeba się zamartwiać. Ale tak mi się wydawało, że brak plamień o niczym jeszcze nie świadczy. Niedługo zacznę 8 tydzień, a tu objawów nie za dużo.Czemu Ty Słońce o to pytasz? Coś Cię bardziej niepokoi?
reklama
Dziękuję za odpowiedź. Boję się właśnie takiego scenariusza. Zarodek był ostatnio malutki i serduszko biło niemiarowo. Lekarz mówił, żeby spodziewać się wszystkiego.Niestety moze sie okazać dopiero na usg i to przy pełnych objawach. Przerobiłam to rok temu. Mdłości, bolesne piersi a na usg brak serduszka, ktore wcześniej zdrowo biło i poronienie zatrzymane. Gdybym nie poszła na to usg żyłabym w błogiej nieświadomości o dziejącej sie tragedii jeszcze długo. Bo nawet kropki plamienia nie było.
Masz jakieś podejrzenia? Cos sie dzieje? Czy tak profilaktycznie pytasz, kochana?
Witajcie dziewczyny
Chciałam zaktualizować moje wyniki:
9dpt- 36.6
11dpt- 94.2
21dpt-3911
Progesteron w 21dpt 54.22
Według kalkulatora przyrost bety prawidłowy. Progesteron powyżej normy, ale jak tak czytam to lepiej jak jest wyższy niż za mały. Miała któraś z Was też podwyższony w tym stadium? W sumie biore 3x 2 Lutinusu więc może to on tak działa
Chciałam zaktualizować moje wyniki:
9dpt- 36.6
11dpt- 94.2
21dpt-3911
Progesteron w 21dpt 54.22
Według kalkulatora przyrost bety prawidłowy. Progesteron powyżej normy, ale jak tak czytam to lepiej jak jest wyższy niż za mały. Miała któraś z Was też podwyższony w tym stadium? W sumie biore 3x 2 Lutinusu więc może to on tak działa
Margit2018
Fanka BB :)
Czemu o to pytasz. Czy coś nie tak?Dziewczyny jak wygląda poronienie? Czy coś je zapowiada? Zawsze jest plamienie/krwawienie? Czy nie ma jednak reguły i może się okazać dopiero na USG bez wcześniejszych objawów?
Margit2018
Warszawa albo Katowicehej dziewczyny. Planujemy z partnerem zaplodnienie in vitro w parens w krakowie. Podchodziła może któraś z Was tam do tej procedury i mogła by powiedzieć czy warto tam podchodzić czy lepiej szukać gdzieś indziej ??
dżoasia
kochana a kiedy u Ciebie wizyta???Dziewczyny jak wygląda poronienie? Czy coś je zapowiada? Zawsze jest plamienie/krwawienie? Czy nie ma jednak reguły i może się okazać dopiero na USG bez wcześniejszych objawów?
Witam wszystkie staraczki
Jestem tu nowa, ponieważ obiecałam sobie, że nie będę wchodzić na żadne fora i czytać podczas starań żeby się nie dołować, ale dziś już nie mogę. Jestem 9 dpt 5dniowego zarodka i nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete.
czułam, że nic z tego bo już 2dpy miałam opryszczkę a wczoraj jakaś jelitówka mnie dopadła.
moja beta 0,1 mIU/ml. czemu to tak zawsze wychodzi...
Jestem tu nowa, ponieważ obiecałam sobie, że nie będę wchodzić na żadne fora i czytać podczas starań żeby się nie dołować, ale dziś już nie mogę. Jestem 9 dpt 5dniowego zarodka i nie wytrzymałam i zrobiłam dziś bete.
czułam, że nic z tego bo już 2dpy miałam opryszczkę a wczoraj jakaś jelitówka mnie dopadła.
moja beta 0,1 mIU/ml. czemu to tak zawsze wychodzi...
NadziejaJest
Pomocyyy pliiiss. Kochane potrzebuje jutro wykonac subpopulacje limfocytow w Warszawie..orientujecie sie gdzie robia? W synevo odpada. Dopiero 3.01 bedzie mozna. Invicta to samo. Invimed..tam nie robia. Gdzie jeszcze? Musze jutro bo cykl mi minie
Oki. Jutro rano dzwonie. Jeszcze do diagnostyki i alabu spróbuję. Dzieki! Moze sie udaJa robiłam w Petra Medica przy Grochowskiej, ale nie wiem jak przyjmuja między świętami. Zadzwoń tam
2 styczniakochana a kiedy u Ciebie wizyta???
reklama
Biedroneczka83
Dziękuję za odpowiedź. Boję się właśnie takiego scenariusza. Zarodek był ostatnio malutki i serduszko biło niemiarowo. Lekarz mówił, żeby spodziewać się wszystkiego.
Kochana - jedz na IP żeby się uspokoić. Powiedz ze się złe czujesz i musza Cię zbadać.
Ściskam mocno!!
Podziel się: