reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny jakie dawki progesteronu mialyscie po transferze i przed? będe miec drugi transfer i chcialabym zrobic wszystko zeby sie udalo. mialam tylko dopochwowo 400 mg dziennie progesteron besins, duzo dziewczyn ma dawki po 600-900 mg i biora duphaston.Jaka dawka jest bezpieczna? U mnie progesteron byl skrajnie niski, wiec ja go sama praktycznie nie wytwarzam.Kiedy powinno sie zbadac progesteron przed transferem i jaki powinien byc?

Ja mam 2 transfer w poniedzialek, biore teraz 3x dziennie progesteron besins, po 1 transferze byl ten sam progesteron plus 1x dziennie prolutex, kiedy bedziesz miec transfer? Ja mam teraz watpliwisci czy to dobry czas przed swietami troche bedzie tego sprzatania zakupow, gotowania, ale moze przez to nie bede skupiac sie na sobie, zdecydowalam, ze po transferze ide do pracy na drugi dzien, zobaxzymy co bedzie,
Dziewczyny gratuluje wszystkim pieknych wynikow bet [emoji6]

dziewczyny jakie dawki progesteronu mialyscie po transferze i przed? będe miec drugi transfer i chcialabym zrobic wszystko zeby sie udalo. mialam tylko dopochwowo 400 mg dziennie progesteron besins, duzo dziewczyn ma dawki po 600-900 mg i biora duphaston.Jaka dawka jest bezpieczna? U mnie progesteron byl skrajnie niski, wiec ja go sama praktycznie nie wytwarzam.Kiedy powinno sie zbadac progesteron przed transferem i jaki powinien byc?

ja mialam kolo 14 3dpt to dorzucilismy i teraz biore 3x400mg ultrogestan plus 3x200 luteiny podjezykowej i przez 3 dni podskoczylo do 20.

Ja mam 2 transfer w poniedzialek, biore teraz 3x dziennie progesteron besins, po 1 transferze byl ten sam progesteron plus 1x dziennie prolutex, kiedy bedziesz miec transfer? Ja mam teraz watpliwisci czy to dobry czas przed swietami troche bedzie tego sprzatania zakupow, gotowania, ale moze przez to nie bede skupiac sie na sobie, zdecydowalam, ze po transferze ide do pracy na drugi dzien, zobaxzymy co bedzie,
Dziewczyny gratuluje wszystkim pieknych wynikow bet [emoji6]
Ja dopiero w styczniu transfer. A dawke w jednej tabletce masz 100mg czy 200? Bo wiem że są dwa rodzaje

reklama
Do góry