@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@Pat1980ka ok CzekamJa mam chyba encorton, sprawdzę wieczorem i dam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Pat1980ka ok CzekamJa mam chyba encorton, sprawdzę wieczorem i dam znać
Tam jest specjalny doktor ktory robi histeroskopie. Zaden z prowadzacych. Nie pamiętam jak sie nazywa.@Kurcia a który lekarz Ci to robił?
@marzec.2019 privDziewczyny mam do sprzedania aż 6 op. Lutinusa z terminem do 2/2021. Nie moge go brać bo mam od 2 tyg.szew McDonalda z powodu skracajacej się szyjki. Zainteresowane zapraszam na priv
Oj Motylku takie wędrówki to mają nawet swoją nazwęDobra robię tłok
USG połówkowe 21.12
Wizyta i gina 27.12
Termin porodu 25.04.2019
Ps mogę tak długo rozpisywać różne wizyty
11.12 Diabetolog
04.01 Enokrynolog
08.01 Genetyk
Normalnie nic innego nie robię tylko kolęduję
To ja poproszę na wizytę u gin na 4 stycznia, no i w sumie niechaj będzie, ze na termin porodu (choć wciąż boje się zapeszać) No i nie wiem jak bo albo z usg to 28.05 albo ost miesiączki to 4.06Misiaki kogo wpisać w kalendarz? On świeci pustkami.
dziewczyny jakie dawki progesteronu mialyscie po transferze i przed? będe miec drugi transfer i chcialabym zrobic wszystko zeby sie udalo. mialam tylko dopochwowo 400 mg dziennie progesteron besins, duzo dziewczyn ma dawki po 600-900 mg i biora duphaston.Jaka dawka jest bezpieczna? U mnie progesteron byl skrajnie niski, wiec ja go sama praktycznie nie wytwarzam.Kiedy powinno sie zbadac progesteron przed transferem i jaki powinien byc?