reklama
annemarie
Fanka BB :)
Jaki piekny Tomciu@JoannaRak gratuluje!!! Super wiadomosc!
@martka83 beta do nieba!!! Jest pieknie
@Dgd cudowna historia, trzymam kciuki za malucha
Kochane starające się, zaglądam tu co jakiś czas, żeby cieszyć się z waszych małych i dużych radości! Bądźcie dzielne, bo jak widać ze wpisów na forum ivf się udaje tylko trzeba trafić na swój zarodek
Ps. Pozdrowienia od Tomeczka
Http://Zobacz załącznik 923282
annemarie
@Baylee przed transferem nie kombinuj na wlasna reke z prg bo mozesz namieszac, potem mozesz dolozyc jak czujesz ze jest za malo.dziewczyny jakie dawki progesteronu mialyscie po transferze i przed? będe miec drugi transfer i chcialabym zrobic wszystko zeby sie udalo. mialam tylko dopochwowo 400 mg dziennie progesteron besins, duzo dziewczyn ma dawki po 600-900 mg i biora duphaston.Jaka dawka jest bezpieczna? U mnie progesteron byl skrajnie niski, wiec ja go sama praktycznie nie wytwarzam.Kiedy powinno sie zbadac progesteron przed transferem i jaki powinien byc?
Ja dzisiaj cały czas byłam poza domem z tel. na 3% baterii Zdołałam tylko sprawdzić wyniki... Nooooo i wyszło 264 mIU/ml. Dla przypomnienia, 2 dni wcześniej beta 90. Dzisiaj nie zrobili tylko progesteronu, bo zabrakło odczynnika Ale to szczegół. Dr Paśnik odpisał, żeby, oprócz acardu, nic już nie brać. I jeszcze mi napisał coś cudownego od siebie. Tak nam się miło zrobiło, że aż się wzruszyłam Niesamowity lekarz, a przede wszystkim wspaniały człowiek...
Kochane, dziękuję Wam za wszystko, za wsparcie w tych złych, ale też w tych bardzo dobrych chwilach. Obiecuję, że odpiszę na posty, jak tylko się trochę ogarnę. Najpóźniej jutro
Kochane, dziękuję Wam za wszystko, za wsparcie w tych złych, ale też w tych bardzo dobrych chwilach. Obiecuję, że odpiszę na posty, jak tylko się trochę ogarnę. Najpóźniej jutro
Agniecha1508
@dżoasia - oki to nie będę ciotka klotkaAgniecha nie zaczynaj jak ciekawskie ciotki "a ty kiedy"? Hahaha czeeeeekam na wizyte (ale nie dzisiaj) i decyzje czy w koncu w tym cyklu bedzie transfer. Juz mam serdecznie dosc tego czekania (od kwietnia ciagle cos sie sra!!!). Jak cos bede wiedziec to na pewno dam znac
motylek24
@Dgd wymarzony prezent na Święta już masz Beta pięknie przyrosła, oby już tak zostało, tego z całego serca Ci życzę.Ja dzisiaj cały czas byłam poza domem z tel. na 3% baterii Zdołałam tylko sprawdzić wyniki... Nooooo i wyszło 264 mIU/ml. Dla przypomnienia, 2 dni wcześniej beta 90. Dzisiaj nie zrobili tylko progesteronu, bo zabrakło odczynnika Ale to szczegół. Dr Paśnik odpisał, żeby, oprócz acardu, nic już nie brać. I jeszcze mi napisał coś cudownego od siebie. Tak nam się miło zrobiło, że aż się wzruszyłam Niesamowity lekarz, a przede wszystkim wspaniały człowiek...
reklama
motylek24
Nie wiem co masz na myśli ale pisząc krótko o sobie "starsza pani w ruinie"Oj Motylku takie wędrówki to mają nawet swoją nazwę
Podziel się: