reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, którym się teraz nie udało: bardzo współczuję i wiem, przez co przechodzicie. Ja przed pierwszym transferem nastawiłam się na porażkę, bo naczytałam się, że rzadko wychodzi za pierwszym razem. Gorzej, że ten pierwszy okazał się jedyny z tej stymulacji i trzeba było robić drugą... u mnie dopiero piąty transfer się udał, choć są tu dziewczyny, które pobiły mnie na głowę ilością transferów.
Piszę to, by Wam powiedzieć: głowa do góry! Jeśli to był Wasz pierwszy transfer - idźcie śmiało po mrożaczki... można wcześniej sprawdzić genetykę, immunologię... ale najczęściej po prostu trzeba trafić na ten dzień i ten zarodek.
Dla mnie cały ten rok był przepełniony transferami, pobytami w szpitalu, napięciem co z tą betą, rozczarowaniami... moja dzisiejsza beta 301 tys. Sama nie mogę w to uwierzyć i jeszcze nie dopuszczam do siebie myśli o sukcesie. Warto walczyć, nie poddawajcie się!

PS Czy ktoś wie, po kiego grzyba kazali mi robić beta hcg w 8/9 tc???

Dziewczyny, którym się teraz nie udało: bardzo współczuję i wiem, przez co przechodzicie. Ja przed pierwszym transferem nastawiłam się na porażkę, bo naczytałam się, że rzadko wychodzi za pierwszym razem. Gorzej, że ten pierwszy okazał się jedyny z tej stymulacji i trzeba było robić drugą... u mnie dopiero piąty transfer się udał, choć są tu dziewczyny, które pobiły mnie na głowę ilością transferów.
Piszę to, by Wam powiedzieć: głowa do góry! Jeśli to był Wasz pierwszy transfer - idźcie śmiało po mrożaczki... można wcześniej sprawdzić genetykę, immunologię... ale najczęściej po prostu trzeba trafić na ten dzień i ten zarodek.
Dla mnie cały ten rok był przepełniony transferami, pobytami w szpitalu, napięciem co z tą betą, rozczarowaniami... moja dzisiejsza beta 301 tys. Sama nie mogę w to uwierzyć i jeszcze nie dopuszczam do siebie myśli o sukcesie. Warto walczyć, nie poddawajcie się!

PS Czy ktoś wie, po kiego grzyba kazali mi robić beta hcg w 8/9 tc???
A ty Surykaciu miałaś jakąś wizytkę teraz czy dopiero będziesz mieć? :D

reklama
Do góry