reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Metforminę może Ci kazać odstawić, bo w PL nie jest to lek dopuszczony w ciąży. Ale w wielu krajach bierze się ją do końca ciąży i nie szkodzi. Zapobiega wczesnym poronieniom i np cukrzycy ciążowej. Ja bym chyba brała :) Dostinex może zmniejsz do pół tabl i zobaczysz co gin powie. Kiedy powtóreczka betki??? :)

Zdróweczka :D

Kurcia myślę o Tobie :* Powodzenia w poniedziałek. Betę kazali spr? Dla spokoju sprawdź czy spada jak powinna. Dokładnie - ten długi czas i nadzieja, która gaśnie stopniowo jest chyba lepsze od takiej nagłej wiadomości.
Tak..badalam w srode i mam zbadac jutro lub w niedziele. W srode bylo 19tys. Nie wiem czy juz wczesniej zaczela spadac czy po prostu nigdy nie osiagnela wyzyn i gdybym ja badala po usg pecherzykowym to bym wylapala ten moment ze zwolnila...
Ale teraz to se mozna gdybac.

reklama
Ja tak nieśmiało z krzaków wyglądam... Myśleliśmy, że coś będziemy w nowym roku kombinować..., chociaż nie wiem co, bo lekarze po 4 stymulacjach położyli na nas krzyzyk... A tu dzisiaj taki szok. 33 DC i beta 90. I narazie jedyne co mi przyszło do głowy, to mail do Pasnika, bo miałam od niego zalecenia do transferu i nie wiem co robić w takiej sytuacji. Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jestem w strasznym szoku. Nigdy, przenigdy nie miałam pozytywnego sikańca ani bety. Jejku, mój mózg jest odrętwiały, co ja teraz powinnam zrobić...:baffled:
Jeju ale super niespodzianka. Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok i beta żeby rosła. Ale prezent na święta!!!

mialam blastocyste. Myslisz ze moze byc wiarygodny po kilku godzinach ? Może ktoś zna taka historie ? Dziekuje ze odpisalas :)
Może być wiarygodny ale może też nie być. Nie ma się co nakręcac ale wiadomo nadzieję są...
Jesli masz możliwość zrób bete, jeśli nie sikaj jutro rano powinna wyjść kreska od razu.
Powodzenia!

Metforminę może Ci kazać odstawić, bo w PL nie jest to lek dopuszczony w ciąży. Ale w wielu krajach bierze się ją do końca ciąży i nie szkodzi. Zapobiega wczesnym poronieniom i np cukrzycy ciążowej. Ja bym chyba brała :) Dostinex może zmniejsz do pół tabl i zobaczysz co gin powie. Kiedy powtóreczka betki??? :)

Zdróweczka :D

Kurcia myślę o Tobie :* Powodzenia w poniedziałek. Betę kazali spr? Dla spokoju sprawdź czy spada jak powinna. Dokładnie - ten długi czas i nadzieja, która gaśnie stopniowo jest chyba lepsze od takiej nagłej wiadomości.
Jutro sądny dzień - powtórka bety:baffled: Dzięki Joasiu za podpowiedź z lekami. Od metforminy to nikt mnie teraz nie odciągnie;) Właśnie jadę do diabetologa, który okazał się tym cudotwórcą. Zobaczymy co powie. Podobno ma jakiś plan.

reklama
Do góry