reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochane ja wczoraj na usg tak się cieszyłam aż się popłakałam moje kluseczki rosną mają już po 3cm,3mm zaczęły tak fikać machać rączkami i nóżkami to był tak piękny widok ❤❤❤ i jak zwykle mąż w gotowości nagrywanie dostał miano Stevena Spielberga :) dostanie za filmy Oscara od rodziny dostalam skierowanie na prenatalne a kolejna wizyta kontrolna dopiero za miesiąc .Lekarz kazał mi schodzić z luteiny dzisiaj mam już brać po jednej 3razy dziennie pod język za 2 dni 2razy dziennie po 1 tabletce i koniec. Napiszcie proszę czy to nie za wcześnie jestem 10t2dc
Gratuluję wam dziewczyny pozytywnych bet i życzę pięknych przyrostów, pozdrawiam was wszystkie KOCHANE ❤❤❤✊✊✊

reklama
Kochane, ja jeszcze z jednym pytaniem, bo w nocy mi naszło i głowiłam się trochę... Czy dalej mogę brać dostinex i metforminę? Skontaktuję się z diabetologiem, ale on raczej nie odpowiada zbyt szybko.
metforminę bierz spokojnie... nawet do końca ciąży niektórzy biorą

@Dgd gratuluję cudu❤️❤️❤️❤️❤️❤️ mocno zaciskam ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ za piękny przyrost i pozytywne zakończenie.

Dla betujących kciuki zaciśnięte ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

Mnie dopadło choróbsko i z zapaleniem krtani leżę plackiem na zwolnieniu. Mam zakaz gadania.

Miłego dnia Kochane ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

@JoannaRak powodzenia, takie transfery na luzaku są najlepsze!

@Kurcia, jak żyjesz?
Co do dostinexu to się nie wypowiem ale metformine bralam do 15-16 tyg więc jest ok :)
No i gratuluję naturalsa!

@Ela86 gratuluję synka!

@JoannaRak @Majaaa i inne betujace dziewczyny mocne kciuki za was!

@Kurcia jak się czujesz?
Dziękuję kochane :*
Zyje, jest ok. Pierwszy dzien bolalo i byla fontanna. Teraz cos tam czasem zaboli lekko. Psychicznie tez juz sie wyzbieralam.

reklama
Do góry